![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu chiar vroiam sa ies de pe forum si sa nu mai intru in discutii cu nimeni pentru ca m-am simtit incoltita de foarte multe femei de aici, si chiar persoana pe care am jignit-o cel mai mult adica d-voastra m-a iertat, nu m-a blamat, sunteti un adevarat crestin, nu ca aceste doamne care se baga in discutiile altora si nu stiu decat sa jigneasca! Eu am avut o discutie cu d-avoastra iar ele s-au bagat ca sa-mi atace opiniile cu atata rautate, m-au atacat si acum vor sa ma dea afara de pe forum desi eu n-am avut nimic cu ele personal, ele s-au grabit sa ma judece fara nici un motiv! Am intalnit multi atei de o mie de ori mai cumsecade ca d-voastra doamnelor Melissa si altele, care nu isi judeca aproapele si nu il ataca, il iau la bascalie, dar nu il ataca si nu il judeca, cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati, dar din cauza d-voastra o sa ies, cu un gust amar! Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze! Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Subscriu la tot ce ai scris Diana! De fapt, eu nu prea mai stiu ce caut aici... Credeam ca pe acest forum "Crestin Ortodox" sunt crestini ortodoxi... oameni care sa ma ajute cand gresesc, sa ma sprijine si sa ma intareasca. Pai cum, unele persoane atunci cand vad un om cazut sau intr-o greseala mai tare il lovesc, in loc sa il ajute sa se ridice? Ironii savante si asa mai departe.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca ai un tel anume in cresterea ta spirituala,este bine sa nu dai curs"ironiilor savante"si sa nu-ti irosesti energia in certuri online :) (de altfel bla-bla-blaurile arogante sunt depasite cam in toate religiile:))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt de acord cu ce spui:'irositul energiei in certuri' e fara rost, cat despre ce ai scris in paranteza, nu prea inteleg... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand vezi ca se isca o cearta, retrage-te si va fi mai bine. Cand este pace, revino. Si in legatura cu cei din jurul nostru, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Cand ma supara cineva, ma gandesc ca bietul de el o fi avand si el vreo durere, o fi si el nefericit de ceva ca altfel nu m-a fi suparat. Si-mi trece... uneori... Iti multumesc si eu pt cuvintele frumoase si sa ai un week-end frumos si linistit |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multumesc pentru sfaturi! Un weekend placut si d-voastra! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 23:24:41 |
| Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 17:20:48 |
| un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 06.01.2010 00:18:22 |
| La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 16:49:41 |
| Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 17.09.2008 00:03:08 |
|
|