Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2011, 17:18:54
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Doamnelor, ajunge! Ati certat-o destul pe DianaCornea. Nu cred ca este vreuna din voi care sa nu fi gandit MACAR ODATA, asa cum gandeste ea. Doamna glykys, dumneavoastra, pe alt topic le criticati pe niste babe cum ca se fandosesc si intreaba daca mancarea nu stiu care e de post... ce ziceti? nu seamana cat de cat cu ce-a zis Diana?
Meslssa, reciteste-ti mesajele si vezi cate din ele sunt pline de otrava, priveste cu cat dispret si aroganta raspunzi la postarile UNORA, pe care nici macar nu-i cunosti, nu i-ai vazut in viata ta... Cu userul Bogdan care-si cerea iertare, ce ai avut?
Lilith, te-a inzestrat Dumnezeu cu daruri mari... Dar uneori chiar si tie ti-e greu sa le porti. N-ai nici un merit pt calitatile pe care le ai. Dumnezeu ti le-a daruit pt ca te iubeste. Rasplateste-L si tu iubindu-i pe cei "agramati", analfabeti, needucati si CU BLANDETE, CU DRAGOSTE si MODESTIE, ajuta-i , invata-i si corecteaza-i. Astfel iti dai DAR din DARUL primit de la Dumnezeu. Esti mamica, esti pedagog la copilasi, invata de la ei iertarea, daruieste din iubirea ta de mamica si altora straini familiei tale

Oameni buni! O vorba calda, o mustrare facuta cu dragoste alunga rautatea, ura si supararea.
Nimeni din noi nu este destul de bun ca sa isi ia dreptul sa ocarasca pe fratele lui. Sa-i indreptam pe cei ce gresesc dar cu vorbe bune, cu caldura si cu dreagoste!

Melissa, astept "biciul" raspunsului tau...
Va rog sa ma iertati, dragele mele, stiu ca nici eu nu sunt chiar OK...
Doamna Vintage, va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea d-voastra, sunteti un om adevarat, un adevarat crestin, sa ma iertati inca o data pentru tot, toti crestinii ar trebui sa fie ca d-voastra, D-zeu si Iisus Hristos cred ca se bucura in ceruri ca mai exista si oameni ca d-voastra!
Eu chiar vroiam sa ies de pe forum si sa nu mai intru in discutii cu nimeni pentru ca m-am simtit incoltita de foarte multe femei de aici, si chiar persoana pe care am jignit-o cel mai mult adica d-voastra m-a iertat, nu m-a blamat, sunteti un adevarat crestin, nu ca aceste doamne care se baga in discutiile altora si nu stiu decat sa jigneasca!

Eu am avut o discutie cu d-avoastra iar ele s-au bagat ca sa-mi atace opiniile cu atata rautate, m-au atacat si acum vor sa ma dea afara de pe forum desi eu n-am avut nimic cu ele personal, ele s-au grabit sa ma judece fara nici un motiv!

Am intalnit multi atei de o mie de ori mai cumsecade ca d-voastra doamnelor Melissa si altele, care nu isi judeca aproapele si nu il ataca, il iau la bascalie, dar nu il ataca si nu il judeca, cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati, dar din cauza d-voastra o sa ies, cu un gust amar!
Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze!
Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 17:32:56
ElisabetaM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
...... cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati.....
Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze!
Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot!

Subscriu la tot ce ai scris Diana!
De fapt, eu nu prea mai stiu ce caut aici...
Credeam ca pe acest forum "Crestin Ortodox" sunt crestini ortodoxi... oameni care sa ma ajute cand gresesc, sa ma sprijine si sa ma intareasca.
Pai cum, unele persoane atunci cand vad un om cazut sau intr-o greseala mai tare il lovesc, in loc sa il ajute sa se ridice?
Ironii savante si asa mai departe....
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 17:36:13
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Credeam ca pe acest forum "Crestin Ortodox" sunt crestini ortodoxi... oameni care sa ma ajute cand gresesc, sa ma sprijine si sa ma intareasca.
Pai cum, unele persoane atunci cand vad un om cazut sau intr-o greseala mai tare il lovesc, in loc sa il ajute sa se ridice?
De acord !
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 23:18:03
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul

Daca ai un tel anume in cresterea ta spirituala,este bine sa nu dai curs"ironiilor savante"si sa nu-ti irosesti energia in certuri online :)

(de altfel bla-bla-blaurile arogante sunt depasite cam in toate religiile:))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 00:09:32
ElisabetaM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca ai un tel anume in cresterea ta spirituala,este bine sa nu dai curs"ironiilor savante"si sa nu-ti irosesti energia in certuri online :)

(de altfel bla-bla-blaurile arogante sunt depasite cam in toate religiile:))
....scuze pentru greseala: am vrut sa scriu "ortodocsi"
Sunt de acord cu ce spui:'irositul energiei in certuri' e fara rost, cat despre ce ai scris in paranteza, nu prea inteleg...
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 17:45:30
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Doamna Vintage, va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea d-voastra, sunteti un om adevarat, un adevarat crestin, sa ma iertati inca o data pentru tot, toti crestinii ar trebui sa fie ca d-voastra, D-zeu si Iisus Hristos cred ca se bucura in ceruri ca mai exista si oameni ca d-voastra!
Eu chiar vroiam sa ies de pe forum si sa nu mai intru in discutii cu nimeni pentru ca m-am simtit incoltita de foarte multe femei de aici, si chiar persoana pe care am jignit-o cel mai mult adica d-voastra m-a iertat, nu m-a blamat, sunteti un adevarat crestin, nu ca aceste doamne care se baga in discutiile altora si nu stiu decat sa jigneasca!

Eu am avut o discutie cu d-avoastra iar ele s-au bagat ca sa-mi atace opiniile cu atata rautate, m-au atacat si acum vor sa ma dea afara de pe forum desi eu n-am avut nimic cu ele personal, ele s-au grabit sa ma judece fara nici un motiv!

Am intalnit multi atei de o mie de ori mai cumsecade ca d-voastra doamnelor Melissa si altele, care nu isi judeca aproapele si nu il ataca, il iau la bascalie, dar nu il ataca si nu il judeca, cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati, dar din cauza d-voastra o sa ies, cu un gust amar!
Diana, draga mea, nu sunt chiar asa de buna precum ma vezi tu... si nici celelalte fete nu sunt rele... deloc! dar, stii cum este? Aici pe forum, suntem uneori tentati sa caracterizam pe oameni fara sa tinem cont ca de fapt nici nu-i cunoastem. Cei care zic vorbe mai neplacute, poate o fac pt ca in momentele acelea trec prin niste greutati si la necaz mai greu te poti stapani. Altii par buni, pt ca zic, asa, si la unu si la altul ca-l iubeste, si gata! astai bun. E usor in scris, de la masa mea, di camera mea, sa impart bunatate... dar e mai greu cand trebuie sa si aplic in fapte, in realitate. Mi-ar placea daca atunci cand te enervezi, chiar si aici pe forum, sa ceri ajutor de la Domnul sa-ti de calm, sa-ti poti tine firea, sa nu zici vorbe. Vezi, tu, vorbele scrise raman mult timp...
Cand vezi ca se isca o cearta, retrage-te si va fi mai bine. Cand este pace, revino.
Si in legatura cu cei din jurul nostru, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Cand ma supara cineva, ma gandesc ca bietul de el o fi avand si el vreo durere, o fi si el nefericit de ceva ca altfel nu m-a fi suparat. Si-mi trece... uneori...
Iti multumesc si eu pt cuvintele frumoase si sa ai un week-end frumos si linistit
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 17:58:24
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Diana, draga mea, nu sunt chiar asa de buna precum ma vezi tu... si nici celelalte fete nu sunt rele... deloc! dar, stii cum este? Aici pe forum, suntem uneori tentati sa caracterizam pe oameni fara sa tinem cont ca de fapt nici nu-i cunoastem. Cei care zic vorbe mai neplacute, poate o fac pt ca in momentele acelea trec prin niste greutati si la necaz mai greu te poti stapani. Altii par buni, pt ca zic, asa, si la unu si la altul ca-l iubeste, si gata! astai bun. E usor in scris, de la masa mea, di camera mea, sa impart bunatate... dar e mai greu cand trebuie sa si aplic in fapte, in realitate. Mi-ar placea daca atunci cand te enervezi, chiar si aici pe forum, sa ceri ajutor de la Domnul sa-ti de calm, sa-ti poti tine firea, sa nu zici vorbe. Vezi, tu, vorbele scrise raman mult timp...
Cand vezi ca se isca o cearta, retrage-te si va fi mai bine. Cand este pace, revino.
Si in legatura cu cei din jurul nostru, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Cand ma supara cineva, ma gandesc ca bietul de el o fi avand si el vreo durere, o fi si el nefericit de ceva ca altfel nu m-a fi suparat. Si-mi trece... uneori...
Iti multumesc si eu pt cuvintele frumoase si sa ai un week-end frumos si linistit
Aveti dreptate! Sunteti un om modest si bun, chiar daca va jigneste cineva stiti sa iertati!

multumesc pentru sfaturi! Un weekend placut si d-voastra!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 23:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 17:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 06.01.2010 00:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 16:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 17.09.2008 00:03:08