![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ce frumoasă-i iertarea! E ca atunci când copilașul aleargă acasă către maica lui, ca să-i ofere stângaci, dar cu o inimă zveltă de bucurie și emoție, o floricică firavă și puțin ofilită. Te năpădesc lacrimile...

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Dar in viata se intampla si altfel: Un elev a suparat-o tare pe mama lui. I-am dat banuti unui coleg de clasa sa cumpere un trandafir rosu. Stiam ca mama copilului va veni la scoala sa vada ce a mai facut. Cand a venit, copilul i-a daruit mamei trandafirul cerandu-si iertare in fata mea si a colegilor. A primit, drept raspuns, o palma. Noi toti ne asteptam la duioase imbratisari.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Imi cer si eu iertare daca am suparat pe cineva de pe forum cu vreo postare de-a mea, dar nu am facut-o cu rautate, ci de fiecare data am spus ce am gandit.  Imi sunteti cu totii tare tare dragi! :)

Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu putem face tuturor pe plac și uneori poate rănim pe cineva sau poate suntem răniți..   

De aceea, e tare frumos să ne cerem iertare unii de la alții, că poate prin ce am scris aici am tulburat, rănit sau supărat pe cineva. Iertați-mă și pe mine, frați și surori!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sa ne iertam unii pe altii de 70 de ori cate 7, si apoi sa-i cerem Domnului putere tot pentru iertare!  

Iertare cer tuturor celor care s-au simtit lezati de ceea ce mai postez pe forum. Nu am nicio scuza, firea mi-e pacatoasa si greu se da pe brazda. Doamne, miluieste!  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Iertare | Anna | Pocainta | 11 | 04.07.2011 03:20:32 | 
| Despre iertare | dan73 | Generalitati | 28 | 14.03.2011 23:34:31 | 
| Iertare | elena20 | Generalitati | 12 | 17.03.2010 15:33:30 | 
| O intrebare ( sa imi fie cu iertare) | nicoleta34 | Generalitati | 13 | 23.08.2006 18:41:32 | 
| 
 |