![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici,chiar am zambit un pic....imi cer iertare ...dar asta e...ati fi buni de regizori....eu daca as fi intr-un avion ,in curs de prabusire nu voi incerca sa caut pe cineva sa-mi marturisesc ultimile pacate,ci imi voi ridica ochii spre cer si voi striga din adincul sufletului meu pacatos...."DOAMNE IARTA-MA "pe mine pacatoasa.....si sunt sigura ca Dumnezeu in marea Lui milostivire va avea grija de sufletul meu ...."un suspin ,poate fi o rugaciune"....asa spune marele nostru duhovnic Arsenie Papacioc.....si apoi sa ne gandim si la talharul de pe cruce.....nu????
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ar suna o spovedanie în grabă, full-duplex (ambii vorbesc și ambii ascultă, în paralel), cînd mai sînt cîteva minute pînă la ciocnirea cu solul? - M-am mîndrit, m-am mîniat. - Am păcătuit cu lucrul, cu cuvîntul și cu gîndul. - Nu am iubit pe Dumnezeu și pe aproapele. - M-am lenevit la rugăciune. - M-am împărtășit cu nevrednicie. - Am... BUF! Și avionul se făcu scrum. Bine ați venit în Rai!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea - necesitate sau dorinta? | alecsandra_ldc | Intrebari utilizatori | 28 | 19.02.2013 22:36:53 |
Spaga romaneasca - o necesitate? | Florin-Ionut | Generalitati | 62 | 24.09.2011 11:49:18 |
greseala sau necesitate? | newlifeinyou | Generalitati | 11 | 08.08.2011 05:15:16 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
|