Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983
E foarte trist ce ti se intampla, imi pare rau pentru tine ca ai o astfel de mama! E rau cand parintii tin mai mult la animale decat la proprii copii! Iubirea in exces de animale nu poate sa rezulte decat intr-o iubire mai mica de oameni! Toti oamenii pe care i-am cunoscut, mari iubitori de animale , iubeau in schimb oamenii mai putin! Trist! S-a inversat scara valorilor!
|
Inseamna ca nu ai cunoscut prea multi sau nu ai cunoscut iubitori adevarati de animale,ci doar oameni care isi ascund frustrarile,neimplinirile si cauta sa umple cu disperare un gol din suflet in acest fel.Insa aceea nu este iubire de animale...
Desigur,sunt oameni care se ascund astfel si cauta sa isi compenseze lipsurile interioare prin tot felul de dependente:dependenta de lucruri materiale,de munca,de fiinte,oameni sau animale,anumite pasiuni si chiar in spatele religiei si lista poate continua la infinit.Asta,totusi,intr-un caz fericit,pentru ca sunt si persoane care se arunca in dependenta de alcool,droguri,sex.
Eu nu cred in general in extreme,iar pentru mine acolo unde aud ca cineva iubeste mai mult animalele decat oamenii sau mai mult oamenii,ignorand restul Creatiei sau considerand-o chiar deranjanta,gasesc deja un mare semn de intrebare...
Oamenii spirituali,cu o constiinta trezita si care lasa sa se manifeste prin ei iubirea divina,o daruiesc neconditionat catre tot ce este viu,sunt ca si un canal prin care aceasta lumina interioara curge si se revarsa asupra tuturor fapturilor.
Nu suntem noi alesii...si restul, toleratii.Suntem un intreg,iar faptul ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Tatalui Ceresc arata ca si noi ar trebui sa avem aceasi dragoste si respect pe care si El le are fata de aceste fiinte.