Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2011, 23:20:26
mihaila_alin
Guest

Talking ma de strici coiful si iti faci pile electrice ma io vin cu cumagu la tine

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Din păcate pentru mine sunt mult prea odihnit, lene supărată după o vorbă deșartă, dar acum că a plecat Irineu la datorie, am rămas cam singur pe stradă.

Și ca să nu zici că nu mă gândesc la tine, uite îți dărui o melodie pentru a face un exercițiu de dicție, că văd că te cam bâlbâi și le cam stâlcești... sensurile... probaabil te-ai molipsit de la plecăcioșii și pupăcioșii deșertăciuniunilor. Păi dacă chiar vreți să vă plecați Domnului și să vă umiliți apropelui atunci... oricene ai fi... învață!
si te hultui ca pe mar. da ce legatura este intre tine mai menumorut si sfintia sa Irineu?.

ca,ca,ca,eu nu sunt chicait,dar de vrei sa ma botezi tu asa, o primesc cu placere,iar de le cam stilcesc sensurile,este ca noi doi,meam pe carari diferite,da asta nu-i bai mare,baiul e sa ne intilnim la poarta raiului,insa in ce ma priveste pe mine:nici o nadejde,m-as bucura macar de tine de ai rausii.
ma da ultima cintare ii faina rau de tot ma,ai rausit sa ma atingi la coarda sensibilu.ma da ale doua primile, is urite de tot mai ales haia cu:scatman,ma da aceala ii bilbait rau, ma de zici ca o venit de la glumeti de la Zam, ca nu lor putut lecuii de loc,ma da oare nu lo batut nime? sau de ce face ase ca motoru' in patru timpi?,de nu zici ca-i cositoare in iarba mare, no zau de nu, acuma spune si tu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57