![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca Grecia, si nu Romania, este in prag de faliment, ar trebui sa va dea de gandit si sa trageti concluziile necesare. Sunt necesare sacrificii pentru a nu ajunge in aceeasi situatie cu Grecia. Basescu este invingatorul innascut. Sa vedem cine ii urmeaza si de ce va fi in stare. Si Melissa, si in tarile bogate se stie ce gust are deznadejdea, indiferent daca poti crede acest lucru sau nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca acestia se duc la vot, intrucat nu se implica in nici un fel in problemele Romaniei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa speram din tot sufletul ca nu se vor"rataci"pe la vot!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu e numai asta, nu ai auzit ca el si partidul lui e cel mai corupt? Bate cu usurinta toate topurile. Si-a dat o casa cand era primar, printre altele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma indoiesc ca alt Presedinte ar fi fost mai bun... Tare as vrea sa stiu care Partid nu este corupt, caci urmarind ce s-a intamplat din '89 incoace, nu s-a distins nici un altul prin onestitate. PDSR-ul s-a impartit in mai multe partide - acum la putere - incat putem spune ca doar si-au schimbat blana. PArtidul lui nu este mai corupt decat altele, doar ca este la putere... parerea mea. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu i-am raspuns surorii noastre care ne acuza pe noi cei din diaspora ca suntem vinovati ca a iesit Basescu presedinte.Facind parte din o comisie de votare stiu cum au decurs treburile si nu este chiar asa cum s-a spus.Da au fost o parte dintre romani care au votat cu el ,dar nu asa de multi cum s-a spus.Deci clar s-au facut mizerii.Si ca sa iti raspund si tie ,nu l-am votat pe Vadim ,dar au fost destui care l-au votat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Solentina, din pacate nu prea avem pe cine vota. Mi-e teama ca data viitoare va fi la fel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Alternativa era atunci Mircea GEOANA! Cand eu am pus votat pe Geoana( pe care nu-l sufar deloc), a insemnat doar un singur lucru: NU am votat cu Basescu! Trebuia votat si Becali daca era contra-canditatul principal, doar sa nu mai iasa Basescu. Dar a fost in zadar. Sunt convinsa ca s-au furat voturile la greu si rezultatul nu a depins de diaspora.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS | bob2909 | Generalitati | 1 | 28.08.2012 22:28:23 |
Vreau sa iubesc, dar... cum? | robert27 | Generalitati | 13 | 02.05.2012 12:48:29 |
Romania,te iubesc? | tigerAvalo9 | Generalitati | 16 | 28.02.2012 22:53:44 |
Noapte buna ,va iubesc | iustin10 | Generalitati | 38 | 07.11.2010 02:04:21 |
|