Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2011, 21:09:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Daaa pai romanii gen Laura, care cred ca stiu ei mai bine din "Toronto" ce gust are deznadejdea in Romania..Si au vrut sa dea tarii o mana de ajutor. Habar n-au cei de peste hotare care l-au votat pe Basescu, ca ne scufunda capitanul, pentru ca inca de atunci aveam apa la bord!!!
Fiecare contribuie personal la aceasta scufundare! Daca vreti sa evitati scufundarea, faceti schimbari, incepand fiecare cu sine insusi.

Faptul ca Grecia, si nu Romania, este in prag de faliment, ar trebui sa va dea de gandit si sa trageti concluziile necesare. Sunt necesare sacrificii pentru a nu ajunge in aceeasi situatie cu Grecia.

Basescu este invingatorul innascut. Sa vedem cine ii urmeaza si de ce va fi in stare.

Si Melissa, si in tarile bogate se stie ce gust are deznadejdea, indiferent daca poti crede acest lucru sau nu.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:14:41
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de solentina Vezi mesajul
Ei lasa Lareine ca nu chiar toti romanii din diaspora au votat cu domn presedinte.Eu sunt una dintre cei care nu am votat si ca mine sunt multi care nu au facut asta.Iti spun asta pentru ca am facut parte din una din comisii si realitatea e alta .S-au facut mizerii de s-a ajuns sa il avem pe Basescu.Si sa fiti siguri ca si la urmatoarele se vor face.Atita timp cit nu iese tot poporul cu drept de vot sa voteze.
Solentina, daca imi permiti sa te intreb, cu cine ai votat? Cu Vadim Tudor? Crezi ca acesta ar fi o alternativa? Daca da, de ce?
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:24:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am intalnit romani care au plecat prin '60 din tara,nu sunt la curent nici cu evenimentele din ultimii 20 de ani din tara,stiu doar ca a cazut comunismul insa ma intrebau pe mine ce fel de regim este acum ??Sa le cerem unora ca ei sa voteze??
Nu cred ca acestia se duc la vot, intrucat nu se implica in nici un fel in problemele Romaniei.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:31:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu cred ca acestia se duc la vot, intrucat nu se implica in nici un fel in problemele Romaniei.
Sa speram din tot sufletul ca nu se vor"rataci"pe la vot!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:36:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ei, nu retezati elanul fetei! Ea nici nu avea drept de vot cand a candidat Base. Iar daca nu ar fi fost atatia destepti in tara care sa-l voteze, nu ar mai fi fost decisiv votul din strainatate!

Mie imi place sa vad tineri patrioti, chiar si asa, exaltati! E placut sa citesti intr-un mesaj al unui tanar niste nume de domnitori romani si nu Lady Gaga, rock, caini, pisici, exorcisme, vraji, tampenii...
Si mie imi place sa vad asta. Multi plecati in strainatate am observat ca devin patrioti, chiar daca inainte nu erau.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:41:16
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Asa s-a spus, dar care era alternativa? Nici una, caci nu exista unul mai bun. Sau daca exista o alta alternativa, care este aceea? Ar fi bine de stiut, caci se apropie alegerile prezidentiale si am vrea sa stim.
Eu nu l-am votat niciodata pe Basescu, doar la inceput ma pacalise putin, dar mi-am dat seama inainte de votarea din 2004. E cea mai proasta alegere. Atunci la primul mandat preotul de la biserica a spus sa nu-l votam (nu i-a spus numele pe fata pentru ca nu prea avea voie). Atunci facuse o gafa, sustinand drepturile homosexualilor si insistand pentru autorizarea marsului lor. De asemenea, a spus ca este si pentru adoptia de copii a acestora, pentru casatorie, si mai spusese ceva penibil, ca vreo 20% din populatie sunt homosexuali (daca imi amintesc bine procentul).
Dar nu e numai asta, nu ai auzit ca el si partidul lui e cel mai corupt? Bate cu usurinta toate topurile. Si-a dat o casa cand era primar, printre altele.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 22:12:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu nu l-am votat niciodata pe Basescu, doar la inceput ma pacalise putin, dar mi-am dat seama inainte de votarea din 2004. E cea mai proasta alegere. Atunci la primul mandat preotul de la biserica a spus sa nu-l votam (nu i-a spus numele pe fata pentru ca nu prea avea voie). Atunci facuse o gafa, sustinand drepturile homosexualilor si insistand pentru autorizarea marsului lor. De asemenea, a spus ca este si pentru adoptia de copii a acestora, pentru casatorie, si mai spusese ceva penibil, ca vreo 20% din populatie sunt homosexuali (daca imi amintesc bine procentul).
Dar nu e numai asta, nu ai auzit ca el si partidul lui e cel mai corupt? Bate cu usurinta toate topurile. Si-a dat o casa cand era primar, printre altele.
Toate acestea le cere UE. Romania a intrat cam spasita in Uniune, promitand ascultare neconditionata in schimbul aderarii.
Ma indoiesc ca alt Presedinte ar fi fost mai bun...
Tare as vrea sa stiu care Partid nu este corupt, caci urmarind ce s-a intamplat din '89 incoace, nu s-a distins nici un altul prin onestitate. PDSR-ul s-a impartit in mai multe partide - acum la putere - incat putem spune ca doar si-au schimbat blana.
PArtidul lui nu este mai corupt decat altele, doar ca este la putere... parerea mea.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 22:13:47
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Implicit raspuns

Citat:
Solentina, daca imi permiti sa te intreb, cu cine ai votat? Cu Vadim Tudor? Crezi ca acesta ar fi o alternativa? Daca da, de ce?
Eu i-am raspuns surorii noastre care ne acuza pe noi cei din diaspora ca suntem vinovati ca a iesit Basescu presedinte.Facind parte din o comisie de votare stiu cum au decurs treburile si nu este chiar asa cum s-a spus.Da au fost o parte dintre romani care au votat cu el ,dar nu asa de multi cum s-a spus.Deci clar s-au facut mizerii.Si ca sa iti raspund si tie ,nu l-am votat pe Vadim ,dar au fost destui care l-au votat.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 22:18:44
Miha-anca
Guest

Implicit

Solentina, din pacate nu prea avem pe cine vota. Mi-e teama ca data viitoare va fi la fel.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 22:20:48
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Asa s-a spus, dar care era alternativa? Nici una, caci nu exista unul mai bun. Sau daca exista o alta alternativa, care este aceea? Ar fi bine de stiut, caci se apropie alegerile prezidentiale si am vrea sa stim.
Alternativa era atunci Mircea GEOANA! Cand eu am pus votat pe Geoana( pe care nu-l sufar deloc), a insemnat doar un singur lucru: NU am votat cu Basescu! Trebuia votat si Becali daca era contra-canditatul principal, doar sa nu mai iasa Basescu. Dar a fost in zadar. Sunt convinsa ca s-au furat voturile la greu si rezultatul nu a depins de diaspora.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS bob2909 Generalitati 1 28.08.2012 22:28:23
Vreau sa iubesc, dar... cum? robert27 Generalitati 13 02.05.2012 12:48:29
Romania,te iubesc? tigerAvalo9 Generalitati 16 28.02.2012 22:53:44
Noapte buna ,va iubesc iustin10 Generalitati 38 07.11.2010 02:04:21