Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2011, 16:08:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LaReine Vezi mesajul
Din cate stiu romanii din strainatate ne-au "ajutat " sa-l avem pe Basescu inca un mandat... Asta nu se uita!
Daaa pai romanii gen Laura, care cred ca stiu ei mai bine din "Toronto" ce gust are deznadejdea in Romania..Si au vrut sa dea tarii o mana de ajutor. Habar n-au cei de peste hotare care l-au votat pe Basescu, ca ne scufunda capitanul, pentru ca inca de atunci aveam apa la bord!!!
Reply With Quote
Vechi 02.06.2011, 18:19:33
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ei, nu retezati elanul fetei! Ea nici nu avea drept de vot cand a candidat Base. Iar daca nu ar fi fost atatia destepti in tara care sa-l voteze, nu ar mai fi fost decisiv votul din strainatate!

Mie imi place sa vad tineri patrioti, chiar si asa, exaltati! E placut sa citesti intr-un mesaj al unui tanar niste nume de domnitori romani si nu Lady Gaga, rock, caini, pisici, exorcisme, vraji, tampenii...
Vechi 02.06.2011, 22:37:36
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Laura, ma bucur pentru tine si iti urez multa sanatate si bucurii pe acolo pe unde esti. Inteleg durerea ta insa vreau sa-ti spun un lucru pe care probabil inca nu il stii, de aceea plange inima ta. Iata, Romania nu este cea pe care o vezi la televizor sau despre care afli prin alte mijloace de informare. Adevarata Romanie nu se vede si nu se aude in media. Aceasta este Romania care se roaga la Dumnezeu si pentru care Dumnezeu isi face mila in continuare. Aceasta este Romania eterna pe care derbedeii zilei nu o cunosc si nu au acces la ea si nu vor avea niciodata. Tu, da, tu vei avea acces pentru ca inima ta este curata. Sa te ajute Dumnezeu.
Vechi 04.06.2011, 21:36:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ei, nu retezati elanul fetei! Ea nici nu avea drept de vot cand a candidat Base. Iar daca nu ar fi fost atatia destepti in tara care sa-l voteze, nu ar mai fi fost decisiv votul din strainatate!

Mie imi place sa vad tineri patrioti, chiar si asa, exaltati! E placut sa citesti intr-un mesaj al unui tanar niste nume de domnitori romani si nu Lady Gaga, rock, caini, pisici, exorcisme, vraji, tampenii...
Si mie imi place sa vad asta. Multi plecati in strainatate am observat ca devin patrioti, chiar daca inainte nu erau.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 21:09:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Daaa pai romanii gen Laura, care cred ca stiu ei mai bine din "Toronto" ce gust are deznadejdea in Romania..Si au vrut sa dea tarii o mana de ajutor. Habar n-au cei de peste hotare care l-au votat pe Basescu, ca ne scufunda capitanul, pentru ca inca de atunci aveam apa la bord!!!
Fiecare contribuie personal la aceasta scufundare! Daca vreti sa evitati scufundarea, faceti schimbari, incepand fiecare cu sine insusi.

Faptul ca Grecia, si nu Romania, este in prag de faliment, ar trebui sa va dea de gandit si sa trageti concluziile necesare. Sunt necesare sacrificii pentru a nu ajunge in aceeasi situatie cu Grecia.

Basescu este invingatorul innascut. Sa vedem cine ii urmeaza si de ce va fi in stare.

Si Melissa, si in tarile bogate se stie ce gust are deznadejdea, indiferent daca poti crede acest lucru sau nu.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2011, 22:30:52
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Fiecare contribuie personal la aceasta scufundare! Daca vreti sa evitati scufundarea, faceti schimbari, incepand fiecare cu sine insusi.
E prea tarziu pentru asta..Trebuie smuls raul din radacina!

Citat:
Faptul ca Grecia, si nu Romania, este in prag de faliment, ar trebui sa va dea de gandit si sa trageti concluziile necesare. Sunt necesare sacrificii pentru a nu ajunge in aceeasi situatie cu Grecia.
Sigur ca da, sunt necesare sacrificii...sa crape pensionarii de foame, sa taie salariile pana la limita disperarii ca sa ne moara copiii de foame, sa prabuseasca sistemul sanitar, invatamantul, etc etc..

Citat:
Basescu este invingatorul innascut.
Daaa este excrocul innascut! Dar lasa ca ne-am mai impuscat un conducator.Tu cat crezi ca mai rabda romanii??

Citat:
Si Melissa, si in tarile bogate se stie ce gust are deznadejdea, indiferent daca poti crede acest lucru sau nu.
Stiu bine ca si bogatii plang..iar de romanii de dincolo de Romania,nici nu mai spun..
Reply With Quote
Vechi 05.06.2011, 00:07:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
E prea tarziu pentru asta..Trebuie smuls raul din radacina!

Sigur ca da, sunt necesare sacrificii...sa crape pensionarii de foame, sa taie salariile pana la limita disperarii ca sa ne moara copiii de foame, sa prabuseasca sistemul sanitar, invatamantul, etc etc..

Daaa este excrocul innascut! Dar lasa ca ne-am mai impuscat un conducator.Tu cat crezi ca mai rabda romanii??

Stiu bine ca si bogatii plang..iar de romanii de dincolo de Romania,nici nu mai spun..
Ai o atitudine cam copilareasca, Melissa.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce urasc RELIGIA, dar il iubesc pe IISUS bob2909 Generalitati 1 28.08.2012 22:28:23
Vreau sa iubesc, dar... cum? robert27 Generalitati 13 02.05.2012 12:48:29
Romania,te iubesc? tigerAvalo9 Generalitati 16 28.02.2012 22:53:44
Noapte buna ,va iubesc iustin10 Generalitati 38 07.11.2010 02:04:21