![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Maine,voi intra intr-un magazin de legume si voi face poze la ceapa de aici,nu cred ca intrece marimea celor din romania!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
:)) :)) Nu cred că e nevoie să te pui în supermarket să fotografiezi legumele, doar pentru că unii mai cred în povești cu balauri și mere de aur. Astea sunt fantezisme. Auzi... cică o ceapă cât o varză. Ăștia cred că sunt oameni care nu au ieșit niciodată din țară. Probabil au impresia că în celelalte țări oamenii sunt verzi și au antene. |
|
|
||||
|
||||
|
Sunt si aici piete ale taranilor locali,cu legume si fructe organice care pe langa faptul ca sunt crescute in mod natural,sunt si extrem de proaspete,abia culese.
Ceapa cat varza nu am vazut,poate ca mi-a scapat mie,desi sunt o mare consumatoare de legume!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu am văzut ceapă cât varza. Îmi amintesc perfect !
Eram la Bruxelles.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu am vazut ceapa mai mare decat varza... de Bruxelles... chiar in Romania ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Corect :)))
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La magazinul de langa mine au vreo 6 feluri de ceapa.. uneori mai multe! Dar toate au gust si miros. |
|
|
||||
|
||||
|
Bulbul de fenicul(fenel)are culoarea alb-verzui,este f aromat(o aroma aproape enervanta ca de camfor),iar micile frunze din interiorul bulbului seamana cu mararul;sansele sa fie confundat cu ceapa sunt f reduse :))
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(Daca omul nu stie ce este poate gandeste: "ia uite americanii astia ce ceapa rea mananca! precis modificata genetic si stricata de pesticide") |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucuresti -> Prislop fara masina? | Nicador | Generalitati | 18 | 08.04.2015 20:18:48 |
| Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 09:26:34 |
| Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 09:29:26 |
| poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 11:19:48 |
| LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 23:01:16 |
|
|