![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa e, dar ce sa le facem? Vezi pe strada un om ca isi face cruce aiurea, poti sa te duci la el sa ii zici ca nu e bine asa?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios? si care e reactia lor? :D:P
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna seara,eram intr-o zi la biserica SFANTUL ANTON ,ma inchinam cum stiam cand sa apropiat de mine o batranica care cu blandete ma invatat cum sa ma inchin corect crestineste,de atunci si eu incerc sa-i invat pe alti care nu stiu.DOAMNE AJUTA!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mi-a vorbit despre Iisus Hristos cum a fost batut si schingiuit si cum a inviat. In acelasi an, am vazut la televizor un film in care un om era biciuit. Eu am crezut ca e Iisus si am inceput sa plang asa de tare ca am stricat 'vizionarea' pentru toata lumea si televizorul a fost inchis. Ma gandesc, ce film o fi fost? Cu siguranta, nu era filmul "Iisus din Nazaret"... pentru ca atunci erau comunistii la putere. Dupa Revolutie, am vazut niste tiganci la Pro TV sau OTV ( ca pe atunci urmaream toate prostiile) care spuneau ca fac 'magie alba' dar se inchinau stramb. Nici una dintre ele, si erau vreo 5-6, nu a facut crucea cum trebuie. Inexplicabil,mi-a fost rau de am crezut ca mor peste noapte... Ma scuzati ca am deviat de la subiect. Crucea e arma impotriva raului si vai de cine isi bate joc de ea. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce crestinii isi fac semnul crucii? De ce s-ar face un semn care reprezinta moartea lui Iisus?
Sunt doar curios .. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca prin cruce (rastignire, moarte, cum zici tu) ne-a venit Invierea :).
|
|||
|
|||
![]()
Si daca in loc de cruce era altceva? sa zicem ca pur si simplu era executat cu sabia...
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu se putea asa, ca sa mori de sabie trebuia sa fii cetatean roman. Or Iisus era evreu...
|
|||
|
|||
![]()
Cum vine treaba asta? adica in lupta romanii omorau alti cetateni romani?:)) sau te referi strict la o executie planificata si realizata de romani?
Dar putea fi executat in nenumarate feluri sabia a fost oricum primul ex. care mi-a venit pe loc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SEMNUL SFINTEI CRUCI | iosif | Generalitati | 24 | 29.05.2010 12:07:23 |
Semnul Sfintei Cruci | TIBS | Generalitati | 4 | 30.04.2010 17:31:52 |
Semnul Sfintei Cruci- de la dreapta la stanga | georgeval | Generalitati | 0 | 22.03.2009 17:13:05 |
dupa semnul sfintei cruci, se atinge cu varful degetelor pamantul? | nutzy | Generalitati | 4 | 02.02.2009 05:30:30 |
Semnul Sf. Cruci | Mario_25i | Generalitati | 3 | 02.11.2007 18:28:45 |
|