![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
...pentru rugăciunile Sfinților și ale Preasfintei. Amin!
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare tare rau de ce aud, o voi pomeni si eu pe dna Icamilin (Viorica), sa o ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa treaca cu bine peste toate incercarile! Este un suflet deosebit, care s-a preocupat foarte tare de mantuirea tatalui sau si a avut marea dragoste sa o pomeneasca si pe bunicuta mea de fiecare data cand si-a poemnit tatal.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pomenește Doamne pe roaba ta Viorica care este greu încercată, dă-i sănătate, liniște în suflet și trimite binecuvântările tale bogate peste dânsa.
Să-i fii alături pe cărarea îngustă spre mântuire și în necazul ei să-i dai bucuriile duhovnicești pe care le dai celor încercați în credința lor. Preasfântă Născătore acoper-o pe dânsa și toată familia ei cu preputernicul tău Acoperământ până ce va trece necazul . Sfinte Grigore Decapolitul roagă-te lui Dumnezeu pentru sora noastră Viorica pe care o iubim mult. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne IIsuse Hristoase miluieste si tamaduieste pe roaba ta viorica,si de a gresit inaintea ta cu ceva,ca un Bun si de oameni Iubitor,trece-i cu vederea.ridic-o pe ia din patul durerii intreaga si nevatamata reda-o familiei,si te mai rog Doamne,binecuvinteaza:casa si intreaga ei familie, ce cu veselie sa poata spune: -Binecuvintat esti Doamne Dumnezeul parintilor nostrii si preamarit, in vecii vecilor.Amin
iar tie Nscatoare de Dumnezeu Curata si Preabinecuvintata te rog: sa o acoperii pre dinsa cu toti ai ei cei dragi, cu cinstitul tau acoperamint, ce este mai lat decit norul.Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru sufletul dumneavoastra luminos, pentru inima dumneavoastra nemarginit de primitoare si pentru toate darurile cu care Domnul v-a invrednicit, sfintii toti si Maica Sfanta Fecioara sa ceara MILA de la Domnul nostru, Iisus Hristos ! Amin!
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau sa aud ca dna. Ica are probleme de sanatate. Ma voi ruga si eu Maicii Domnului pt dansa.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
BOR intre FRATII TIMOCENI si SORA BOS(-diacritice) | vioreldolha | Generalitati | 3 | 24.09.2013 17:49:26 |
Condoleante icamilin!.. | silvia55 | Umanitare | 20 | 15.03.2011 16:52:33 |
despre frate si sora ca nasi | iustyna_simo | Nunta | 4 | 05.10.2009 15:26:50 |
Ii pacat daca stau cu sora unu var prin alianta? | AnD1 | Generalitati | 9 | 28.09.2009 00:13:54 |
nasa-sora mea | nicosim | Nunta | 7 | 01.06.2009 14:06:58 |
|