|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ NIHIL SINE DEO! Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu te aventura in noi relatii, daca nu ai uitat-o pe fata aceea! Nu te-ai gandit ca ar putea suferi noile tale prietene, ca tu le folosesti, de fapt, pentru a o uita pe prima? Stai si tu singur si linistit un pic!

__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Este aici un thread unde este descrisa "live" , pas cu pas, povestea cutremuratoare a unei tinere credincioase care cere ajutor in rugaciune pe forum si care si-a ingrijit si iubit tanarul sot bolnav de cancer, pana la ultima lui rasuflare.La ingropat de curand.M-a impresionat peste masura si m-a lasat fara cuvinte, cand ea la un moment dat spunea asa: " Dumnezeu a ales sa nu raspunda rugaciunilor noastre pentru vindecarea trupului, cu siguranta asta e solutia benefica noua, tuturor." Asta trebuie macar sa-ti dea de gandit.. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ NIHIL SINE DEO! Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Dar una e viata unei persoane si alta e o problema amoroasa! Si sa nu zici ca respectiva e viata ta, ca esti dator sa Il iubesti pe Dumnezeu mai mult decat o iubesti pe ea! 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 ....acum, ca sa mai prinzi "un pic de curaj"...eu te inteleg perfect ...sunt in starea in care te afli tu de vreo...  ...17 ani...!!!...  :..in cele din urma m-am resemnat...am acceptat ca exista iubiri imposibile!...dupa ce m-am resemnat a venit pacea in sufletul meu. Poate crezi ca nu-l mai iubesc?! Toate ne sunt date mai ales in scop pedagogic! 
				__________________ 1.Toate respira prin darul lui Dumnezeu! 2. Oricat ai fi de bun, nu esti suficient de bun! 3. Omul smerit poate sa miste astrele! | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ruga pentru iubire... | Mtcrysty17 | Generalitati | 42 | 14.08.2012 00:16:24 | 
| Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 11:34:27 | 
| Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 20:30:03 | 
| Rugați-vă, vă rog, pentru un suflet | I.Calin | Generalitati | 5 | 07.01.2011 23:06:52 | 
| Ne putem ruga si pentru Gabriele? | ladyanda | Generalitati | 3 | 20.11.2010 23:51:14 | 
|  |