![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consiliile parohiale sunt cele care stabilesc banii ce trebuie dați pentru diferite slujbe. E adevărat că trebuie să știe tot omul cât se cuvine să dea. Însă nu trebuie să fie obligatoriu. Pentru că unii nu pot da. Am auzit de persoane care evită să se ducă la Liturghie pentru că trebuie să plătească și nu au bani (mă refer la oameni care chiar nu au). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
la o nunta,un botez mai inteleg ca se pun tarife deoarece acolo oricum se si aduna un dar si altfel stau lucrurile.dar la o inmormantare ,cand omul nu mai stie de durere,oboseala si o gramada de alte cheltuieli nu neaparat legate de pomana(cu care oricum eu una nu sunt de acord) ori alte fandoseli care se fac de ochii lumii nu pt sufletul mortului ci legate de sicriu,mormant-necesare ca doar nu poti lasa mortul pe masa,sa mai ceara si Biserica bani mi se pare toatal lipsit de etica. ca omul trebuie ingropat si o rugacine trebuie spusa.veti vedea ca pe masura ce se va adanci criza o sa ne mai trezim si cu morti ingropati te miri pe unde si fara slujbe.ca oamenii sunt saraci cate unii de vai si amar.cine moare scapa,cine ramane..vai de viata lui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Banii de la aparate | Dewit51 | Morala Crestina | 23 | 23.01.2017 14:40:57 |
De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 05.08.2013 18:01:57 |
Aprox. 400 de crime comise zilnic in Romania... pe banii nostri | laurastifter | Morala Crestina | 60 | 24.07.2013 20:43:23 |
Firmele de dezapezire de ce iau banii? Stare de calamitate in multe judete. | hydro314 | Generalitati | 3 | 12.02.2012 22:10:41 |
Banii McDonald’s ajung la homosexuali | Iustin32 | Generalitati | 44 | 21.07.2008 21:00:07 |
|