Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2011, 19:32:13
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulian92 Vezi mesajul
Buna Laura

Si eu am tot 19 ani si am traiat aceeasi experienta ca a ta . Chiar mai grava as putea spune ... Tata era la fel , ii placea sa bea muuuuult , nu contea cu cine , apoi incepea scandalul in familie . Gasea un motiv sa se ia de mama , chiar o batea , din pacate ... Ma rugam la Dumnezeu sa se lase de baut , dar nimic nu se intampla . Nu era saptamana fara sa vina beat de la servici (lucra in armata) si sa faca scandal ( si ce scandal ) . Si da, era si inca e un om bun cand nu bea . Din pacate , a suferit un infarct si a fost nevoit sa faca operatie pe cord ...
Legat pe mama , nici ea nu este sfanta . Ii placea sa se certe cu oricine . Pe fratii mei , inclusiv pe mine , ne batea rau cand eram mici .

Eu incercam sa evit scandalurile . Plecam din casa deseori . Altfel , eram martor al unei scene de violenta cruda .

Sincer , pe parinti nu ai cum sa ii schimbi . Eu am incercat , dar nu am reusit . Sunt prea maturi ca sa fie schimbati. O sa ai o ura oarecum pentru ei , dar incearca sa ii ierti . Sunt totusi parintii tai , chiar daca au GRESIT !

Imi pare nespus de rau pentru tine ...

URĂ față de părinți?
Reply With Quote
Vechi 24.05.2011, 19:34:08
iulian92's Avatar
iulian92 iulian92 is offline
Member

Data înregistrării: 21.05.2011
Locație: Bz
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
URĂ față de părinți?
A existat draga mea , din pacate . Nu stii ce inseamna sa suferi , sa te doara cu adevarat inima , copil fiind . Sa regreti ca ai asemenea parinti . Dar acum i-am iertat pentru toate cele facute ...
Vechi 24.05.2011, 19:36:26
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
A existat draga mea , din pacate . Nu stii ce inseamna sa suferi , sa te doara cu adevarat inima , copil fiind . Sa regreti ca ai asemenea parinti . Dar acum i-am iertat pentru toate cele facute ...
Aha... Și pe ce anume te bazezi când spui că eu nu știu ce înseamnă să suferi din cauza părinților?
Reply With Quote
Vechi 24.05.2011, 19:42:41
iulian92's Avatar
Member

Implicit

Citat:
Aha... Și pe ce anume te bazezi când spui că eu nu știu ce înseamnă să suferi din cauza părinților?
Sa suferi in asa fel incat sa ii urasti ...
Vechi 24.05.2011, 20:10:29
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Sa suferi in asa fel incat sa ii urasti ...
Nu ai de unde știi cât am suferit! Am suferit mult, dar nici nu mi-am imaginat că i-aș urî vreodată.
Reply With Quote
Vechi 24.05.2011, 20:16:29
iulian92's Avatar
Member

Implicit

Citat:
Nu ai de unde știi cât am suferit! Am suferit mult, dar nici nu mi-am imaginat că i-aș urî vreodată.
Nu te contrazic ...
Vechi 24.05.2011, 20:26:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Atunci care este criteriul dupa care spui "mult"?
Pentru tine se pare ca n-a fost atat de mare, ai dus-o pe picioare cum s-ar zice..
Reply With Quote
Vechi 24.05.2011, 20:36:48
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Atunci care este criteriul dupa care spui "mult"?
Pentru tine se pare ca n-a fost atat de mare, ai dus-o pe picioare cum s-ar zice..
Deci pentru că am avut putere și norocul de a avea cine să mă ridice de pe jos când am picat, eu nu am suferit destul? Trebuia să mă sinucid? Nu că nu mi-ar fi trecut prin minte de-atâtea ori!
Reply With Quote
Vechi 24.05.2011, 20:45:15
iulian92's Avatar
Member

Implicit

Din ce am discutat eu cu tata-l meu acum vreo 5 ani intrebandu-l de ce bea mi-a zis " Beau sa mai uit de greutati , de suparare " . Avea oarecum dreptate . Mama nu lucra , trebuia sa intretina o familie din 5 persoane .
Imi aduc aminte ca mi-a promis ca sa va schimba , dar nu a reusit . Ma intreb , lui nu ii era mila de mine sau macar rusine ?

Laura , incearca sa vorbesti cu tata-l tau mai mult in legatura cu problema alcoolului. Incearca sa il imbunezi intr-un fel . Stiu ca iti este greu , dar fa efortul asta .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 19:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 15:25:18
Dati-mi un sfat, va rog Ana_Maria Generalitati 97 23.06.2011 11:32:44
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 22:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 15.12.2006 23:26:26