![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca vrei sa scoti, ai acolo cate carti doresti, unele foarte rare, scumpe, care de obicei nu se prea intampla sa ai ocazia sa le cumperi. Iti recomand Hronograf, de acolo. Acolo se explica foarte multe intrebari in legatura cu vechiul testament.
|
||||
|
||||
|
Aici ai link pentru Hronograf :
http://www.4shared.com/document/gEeA...graf_1837.html Toate cele bune.
|
|||
|
|||
|
LapetiteMoc din partea mea ai ignor
Xanixade multumesc pentru link Acum inca o intrebare: De ce este nevoie de Parinti sa lamureasca problema si nu o face chiar Biblia? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hint: Roaga-te si o sa vezi.
|
|||
|
|||
|
Spor la lecturi folositoare insotite de rugaciuni pline de dragoste !
|
|
|
|||
|
|||
|
Din cate am citit pana acum din Hronograf este iarasi fara logica, scrie ca ingerii au fost creati inainte ca Dumnezeu sa-l fi creat pe om, tot atunci Lucifer s-a razvratit si Dumnezeu l-a pedepsit, si se spune despre el ca stia de pe atunci de venirea lui Iisus si vroia sa-l ucida.
Deci, ingerii stiau ce o sa urmeze, caderea in pacat era predestinata, eu stiam ca Iisus a venit pe pamant cu scopul de a-i mantui pe oameni prin sacrificiul lui deja stabilit de Dumnezeu, de ce ar fi planuit Lucifer dinainte sa-l ucida? Si este o intrebare cum ca : de ce a fost omul creat din pamant/lut un material asa de prost? si se da 2 raspunsuri, 1.sa-i faca in ciuda diavolului si 2. ca omul sa nu isi permita sa fie mandru si sa stie de unde a plecat :)) mie mi se pare o aberatie Totusi nu stiu daca pot citi pe de-a-intregul ma confrunt cu aceiasi ilogica ca in Biblie. Poate totusi imi da cineva, care a citit tot si a inteles, o concluzie. Si din nou repet intrebarea: De ce este nevoie de lamuriri suplimentare de catre diferiti Sfinti Parinti? LE: Si inca o chestie, daca Lucifer s-a razvratit de ce Dumnezeu nu l-a distrus pur si simplu atunci? Last edited by Raziel; 25.05.2011 at 18:03:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Intelegerea este data celor ce o cauta cu dragoste !
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca nu ai nimic de spus eu iti recomand sa ocolesti acest thread. De retorica ieftina sunt satul.
Multumesc! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Lamuririle suplimentare de catre Sfintii Parinti? Pai cine sunt Sfintii Parinti? Ce inseamna sfant? Uite cum zic eu. Religia ortodoxa, e bazata pe relatia om-Dumnezeu. O relatie care nu e aprofundata de catre un om normal, din cauza diferitelor motive. Un sfant parinte tocmai pe asta pune accentul in viata lui, dar in asa fel, incat pana la urma are o relatie aprofundata cu Dumnezeu, dar intr-un grad foarte mare. Pentru a defini religia, trebuie sa cunosti ce inseamna acea relatie. O intrebare incuietoare ar fi, tu stii cine este Dumnezeu?
|
|||
|
|||
|
xanixade
Am scris mai sus ca am vorbit cu muti preoti/calugari, chiar am si un prieten din bransa, nimeni nu mi-a dat un raspuns clar, si unii chiar nu vor sa discute iti zic direct ca daca pui asemenea intrebari ajungi in iad! In legatura cu sfintenia, cine anume decide cine este sfant sau nu? nu biserica? scuzoaiele mele dar in biserica nu am incredere, este o institutie care si-a dovedit caracterul moral indoielnic(asta ca sa ma exprim politicos), si nu spun asta din istorie sau auzite ci pe propria-mi piele. Nu cumva aceiasi institutie l-a facut pe Stefan cel mare sfant? este acelasi lucru cum Yasser Arafat detine premiul nobel pentru pace. Ultima ta intrebare nu-si are rostul inca, asta este motivul pentru care ma aflu pe forum, ca sa poata cineva sa raspunda la ea mai intai trebuie sa se demonstreze ca exista si apoi poti spune cine este. Last edited by Raziel; 26.05.2011 at 16:02:26. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nelamuriri | Higinia | Generalitati | 23 | 06.05.2010 01:14:57 |
| nelamuriri | mariamary | Generalitati | 4 | 23.01.2010 12:04:24 |
| Iisus, Sf.Taine si Sf.Apostoli - nelamuriri | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 31 | 17.12.2009 09:50:09 |
| Cateva nelamuriri | zoridezi | Din Vechiul Testament | 17 | 28.09.2009 19:41:21 |
| Nelamuriri cu privire la slujbele pentru nascuti | sophia | Botezul | 4 | 22.06.2009 19:17:35 |
|
|