![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic exact sau concret. Doar zvonuri si propagande. Ungurii in Canada fac propaganda si afirma ca Transilvania e a lor si ca noi romanii le-am luat-o!!! La fel si cei din SUA. Ca sa nu mai vorbim de Europa. Tin sa anunt ca SUA si Canada, mai ales Canada sunt cam sensibili la faze de genu' si ei chiar ii cred. In orice caz ar fi bine sa ne pazim spatele. Pana si Arsenie Boca a precizat ca Ungurii vor ataca Transilvania la un moment dat.
Nu mai stiu pe unde am citit, ca atunci cand Romania o sa se uneasca cu Moldova, vom fi atacati din trei parti: Rusia, Bulgaria si Ungaria. Amu nu stiu cat de adevarat o fi. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
intrebare necesara | anaily | Intrebari utilizatori | 7 | 27.08.2010 18:33:54 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|