Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2011, 14:06:34
romanbun romanbun is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2011
Implicit

Ii rog pe cei care cunosc starea actuala a Parintelui sa ne spuna. Ultima veste este de aici:
http://observator.ro/parintele-arsen...nou-81539.html
Pentru mine este modelul de viata crestina pe care-l traiesc zi de zi. Ii doresc sanatate si sa ne fie in continuare de ajutor in rugaciune.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2011, 00:13:14
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne, mantuieste-l pe parintele Arsenie Papacioc! Mult bine mi-au mai facut mie pacatoasei cuvintele lui! Voia Domnului cu noi pacatosii!
Reply With Quote
Vechi 01.07.2011, 14:50:51
Adriana Cluj
Guest

Implicit De Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Citat:
În prealabil postat de romanbun Vezi mesajul
Ii rog pe cei care cunosc starea actuala a Parintelui sa ne spuna. Ultima veste este de aici:
http://observator.ro/parintele-arsen...nou-81539.html
Pentru mine este modelul de viata crestina pe care-l traiesc zi de zi. Ii doresc sanatate si sa ne fie in continuare de ajutor in rugaciune.
Aflandu-ma la Techirghiol, la praznicul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel am mers la manastire. Totdeauna, de cum intru in curtea manastirii ma uit direct la usa casei unde locuieste Parintele Arsenie. Era lume adunata, vreo 10 oameni. Am mers si eu. Parintele era asezat pe un scaun, in usa si binecuvanta lumea care venea la dansul. Copiii primeau si o ciocolatica.
Eu am primit o "mare, mare ciocolata" pe nemeritate. Incerc sa spun ceva, ma simt coplesita, mica si neinsemnata, si nu stiu cum sa-mi caut cuvintele: mare dar pentru mine nevrednica sa ajung in preajma parintelui Arsenie.........
Reply With Quote
Vechi 01.07.2011, 14:58:33
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Aflandu-ma la Techirghiol, la praznicul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel am mers la manastire. Totdeauna, de cum intru in curtea manastirii ma uit direct la usa casei unde locuieste Parintele Arsenie. Era lume adunata, vreo 10 oameni. Am mers si eu. Parintele era asezat pe un scaun, in usa si binecuvanta lumea care venea la dansul. Copiii primeau si o ciocolatica.
Eu am primit o "mare, mare ciocolata" pe nemeritate. Incerc sa spun ceva, ma simt coplesita, mica si neinsemnata, si nu stiu cum sa-mi caut cuvintele: mare dar pentru mine nevrednica sa ajung in preajma parintelui Arsenie.........
Ce frumos! :-) Ma bucur pentru tine !
Reply With Quote
Vechi 02.07.2011, 11:33:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
Ma bucur , Adriana , ca ai avut aceasta ocazie minunata ! Anul acesta n-o sa pot iesi din Bucuresti , dar sper ca la anu sa ma bucur si eu de acest dar minunat de care ai avut tu parte . Sanatate sa avem si cu ajutorul Bunului Dumnezeu le vom rezolva pe toate ! Doamne ajuta !+
Vechi 02.07.2011, 22:27:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit Impart cu viu toti!

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ma bucur , Adriana , ca ai avut aceasta ocazie minunata ! Anul acesta n-o sa pot iesi din Bucuresti , dar sper ca la anu sa ma bucur si eu de acest dar minunat de care ai avut tu parte . Sanatate sa avem si cu ajutorul Bunului Dumnezeu le vom rezolva pe toate ! Doamne ajuta !+
Impart cu voi toti binecuvantarea primita de la Parintele Arsenie!
Maine nadajduiesc sa-l vad din nou, daca Dumnezeu vrea.
Azi am fost la Constanta si mi-a ajutat Tatal Ceresc sa ajung la moastele Sfantului Pantelimon, la Catedrala Episcopala. M-a rugat sora mea sa fac cumva sa-l duc pe nepotul meu, fiul ei, acolo. Si asa am ajuns si eu. Habauca cum sunt, binentelers ca nu am retinut ale cui sunt toate moastele pe care le-am gasit in catedrala. Sunt foarte multe, multe multe. Am fost mirata ca toate erau lasate afara din altar, spre inchinare. Este si icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, am citit dupa ce m-am intors de acolo, pictata dupa Prodromita. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, acolo, era un tanar care se ruga in fata mea, ca trebuie sa fie o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Minunata.

Eu socotesc ca toate icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, caci mare cinstire are Maica Domnului, si mare trecere in fata Tatalui Ceresc si a Domnului Iisus, si prin Ea ne este trimis ajutor celor mai nevrednici, care nu suntem in stare de mai mult.

Titlul a vrut sa fie:impart cu voi toti, dar a iesit altfel... nu se poate reedita.

Last edited by Adriana Cluj; 02.07.2011 at 23:25:53.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 14:59:04
Adriana Cluj
Guest

Implicit De dimineata

De dimineata am fost la slujba la Manastire. Parintele insa nu a iesit, a zis o doamna-am dedus ca fiind mai apropiata, pentru ca lua pomelinicele si de dadea maicutei care il ingrijeste pe Parintele Arsenie- ca era in pat, probabil se simtea mai slabit.
Dar sa nadajduim ca totul trece cu bine si Dumnezeu il va mai tine printre noi, ca tare mare nevoie avem de dansul si tare bine ne face sa-l stim acolo in casuta din curtea manastirii, chiar de nu ajungem sa-l vedem ori sa ne puna mana pe crestet, desi Parintele si-ar dori altfel, dupa cum am citit odata in cuvantul sau (vorbind dupa trecerea la cele vesnice a Mitropolitului Bartolomeu) "Iarta-l, Doamne, si ma ia si pe mine langa el!’.
Dar noi suntem egoisti, neputinciosi si nevrednici si il vrem intre noi caci avem nevoie de el ca de un far.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 15:49:00
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Faca-se voia Ta, nu-l parasi Doamne,in momentele de neputinta pe slujitorul Sfantului Tau Altar,Parintele Arsenie Papacioc, mantuieste sufletul lui!
Vechi 05.07.2011, 17:12:44
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
Impart cu voi toti binecuvantarea primita de la Parintele Arsenie!
Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandul tau cel bun!

Citat:
Este si icoana Maicii Domnului, facatoare de minuni, am citit dupa ce m-am intors de acolo, pictata dupa Prodromita. Nu stiu cum de mi-a venit in minte, acolo, era un tanar care se ruga in fata mea, ca trebuie sa fie o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Minunata.
Adriana, cred ca ai fost tare, tare cumintica de ai ajuns acolo :-)
...si aceasta cumintenie a ta mi-a fost si mie de mare folos cu ajutorul pe care mi l-ai dat trecandu-ma si pe mine si fiul meu pe pomelnic.
Nici nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun cat de mult iti multumesc!

Citat:
Eu socotesc ca toate icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, caci mare cinstire are Maica Domnului, si mare trecere in fata Tatalui Ceresc si a Domnului Iisus, si prin Ea ne este trimis ajutor celor mai nevrednici, care nu suntem in stare de mai mult.
Ceea ce cred eu personal este ca si acesta intamplare de a vorbi cu tine exact cand erai acolo si exact dupa o perioada destul de crunta prin care am trecut - mai bine spus dupa un tur de forta ,,duhovnicesc" in care numai citirea Acoperamantului Maici Domnului (recomandat de catre cineva tocmai in ziua cand s-au acutizat toate problemele) m-a tinut ,,nevatamata" mental si sufletesc, este tot o minune!

Si un citat din acatistul de mulțumire “Slavă lui Dumnezeu pentru toate":
Slavă Ție, pentru minunatele potriviri de întâmplări pe care le-a rânduit pronia Ta!
Slavă Ție, Dumnezeule, în veci!
Reply With Quote
Vechi 05.07.2011, 18:10:43
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Dumnezeu sa te rasplateasca pentru gandul tau cel bun!

Adriana, cred ca ai fost tare, tare cumintica de ai ajuns acolo :-)
...si aceasta cumintenie a ta mi-a fost si mie de mare folos cu ajutorul pe care mi l-ai dat trecandu-ma si pe mine si fiul meu pe pomelnic.
Nici nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun cat de mult iti multumesc!

Ceea ce cred eu personal este ca si acesta intamplare de a vorbi cu tine exact cand erai acolo si exact dupa o perioada destul de crunta prin care am trecut - mai bine spus dupa un tur de forta ,,duhovnicesc" in care numai citirea Acoperamantului Maici Domnului (recomandat de catre cineva tocmai in ziua cand s-au acutizat toate problemele) m-a tinut ,,nevatamata" mental si sufletesc, este tot o minune!

Si un citat din acatistul de mulțumire “Slavă lui Dumnezeu pentru toate":
Slavă Ție, pentru minunatele potriviri de întâmplări pe care le-a rânduit pronia Ta!
Slavă Ție, Dumnezeule, în veci!
Sa fie primit pentru toata lumea!
Nu e de la mine, eu doar am cerut=nici un merit.
Despre merite, nici unul, e sacul gol, mult mai incape....vai de capul meu..

Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2011 at 08:39:37.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Papacioc claudelina Mari Duhovnici si predicile lor 19 11.02.2013 15:13:07
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul Bogdan N Generalitati 1 20.07.2011 14:39:25
Parintele Arsenie Papacioc s-a mutat in Cer laurschepsis Generalitati 3 19.07.2011 15:34:16
Sa ii pomenim in rugaciunile noastre... Sandra27 Umanitare 5 11.02.2011 16:40:38
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26