![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugati-va ca acel duh rau sa o paraseasca,sa nu o mai influenteze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cand am aceasta problema ma rog incontinuu si m-am apropiat de biserica. Poate ca tot raul inspre bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca reusiti in rugaciune,se poate ca si mama D-voastra sa se apropie de Dumnezeu mai mult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi amintesc ca cel mai rau gand pe care l-am avut pentru un barbat care mi-a facut mult rau a fost " sa nu poata sa ma uite niciodata, sa-si aminteasca intotdeauna de mine si sa nu poata fi linistit din cauza asta...." :). Poate ca suna pueril pentru cineva de varsta mea, dar asta a fost cel mai rau gand pe care l-am avut. In rest..................si eu ca tot omul. De aia nu pot sa inteleg de unde atata ura si asta doar fiindca ma marit cu cine nu este ea de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
A fi religios nu inseamna automat si a fi in ordine fata de Dumnezeu.Si eu sunt "religios" si fac in continuare pacate mai mici sau mai mari.
Problema noastra ,a "religiosilor" este sa fim din ce in ce mai buni,sa ne apropiem de sfintenie,si asta se face cu jertfa si rugaciune. A crede in Dumnezeu nu ne transforma in oameni desavarsiti,ci este un inceput in urcusul duhovnicesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Roagă-te într-una și cere-ți iertare de la acel om. Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|