Citat:
În prealabil postat de MariS_
Ma bucur, draga Ioana, ca ati primit aceleasi sfaturi si de la preoti. Inseamna ca nici noi n-am dat sfaturi gresite. Va trece, cu timpul, si supararea mamei, desi acum ti se pare ca va tine o vesnicie. E tipul de persoana care cedeaza greu, am cunoscut la viata mea astfel de persoane, foarte sufletiste dar si foarte acaparatoare, chiar dictatoriale, dar dupa ce le trece supararea sar sa te ajute. Insa, tu trebuie sa mentii pozitia de independenta, castigata atat de greu. Nu trebuie sa tii suparare ci doar distanta, adica sa nu permiti ca in intimitatea caminului vostru sa se intre intempestiv. Sa vii cu vesti de la nunta, te rugam.
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
De asta am si scris, ca sa stiti ca toate sfaturile de la voi mi-au fost de ajutor si au fost corecte.
Am urmat sfatul tau si nu i-am mai raspuns la provocari. De doua saptamani imi tot trimite mesaje la care nu dau nici un semn de viata. Oscileaza intre amenintari si rugaminti.
Azi chiar m-am distrat (a aflat de la fratii ei ca am fost la preot) ca am primit un mesaj in care imi spune ca doar un anumit preot poate sa-mi spuna real ce este......si sa ma duc la el. Am vrut sa-i raspund ca sper sa ajung la el cat mai tarziu (preotul e mort si ea nu stie), dar am zis ca nu va gusta gluma asa ca m-am abtinut.
Mi-a trecut si supararea, mai am doar dezamagire.........Inca tot nu-mi revin, nici eu si nici alte persoane, din socul comportamentului ei. O stiam altfel de persoana, dar...........viata ne ofera multe surprize.
Am promis ca vin cu poze de la nunta.............asa ca ma tin de cuvant.