![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. nu am o parere clara despre sfintii parinti , te rog lamureste-ma . Suntem multi aici pe forum care nu stim definitia si componenta corecta a sfintilor parinti , te rog procedeaza didactic si desvolta subiectul intr-un mod atit de folositor incit sa nu mai existe dubiu . Eu unul ti-as fi recunoscator ! 2. da-mi 3 exemple(si daca vrei tu 5 , este si mai bine !) in care m-am suparat, pe de-o parte , si apoi de 3 exemple in care m-am supatat pe nedrept , si voi recunoaste daca este si cazul si iti voi ramine indatorat. A marturisi adevarul nu insemna a fii si suparat . Da, este adevarat ca de multe ori in mod tendentios se inceraca a se cupla cele doua aspecte dar sa nu cadem in aceasta cursa veroasa, sa ne ferim ! 3 despre acesta problema pe care o pun prin articolul legat de ,,fundamentalism..." postat , despre cit de radicala si cit de problema este iti promit ca iti voi da satisfactie cu indestulul , te voi lamuri , numai ca acum este prematur . Dar nu voi lasa lucurile nelamurite, pt. tine . 4. critica ta , desi seducatoare pt. botanisti (avem un frate din Alba* Mihaila Alin* care a tradus cuvintul ,,botanisti"= cei care pun botul) iti spun ca este pripita , nefondata si ca lasa sa se vada lipsa unor preocupari curente legate de viata crestina (informare vespre viata crestina prezenta in Romania). Ca sa fiu direct , cred ca n-ai avut cu ce sa pierzi vremea si ai zis poate-poate gaseti ceva ! Ma rog , asta este voia ta ! 5. despre cuvinte , etimologii si toate cele legate de ele , pe care voiesti sa le atingi , cred ca sunt de prisos. Nu inteleg de ce te-ai ostenit atita ca sa-mi faci afrontul acesta ? Daca asta te linisteste ... ce sa spun ? Bine ca ai scris desi invitatia era pe o tema data si probabil ca puteai scrie ceva . Ai optat pt. altceva ! Ma rog, este alegerea ta , dar vei gasi rspuns la toate temerile tale peste citeva zile mai incolo . Acum nu sunt coapte parerile pe tema data . NB : 1. te rog sa ma ierti ca iti dau de lucru in ciuda ocupatiei tale , aceea de a respira cit mai des (dupa cum singur perecizezi la profil) ! 2. eu m-am scuzat dintru-inceput si am si lasat libertatea tutror sa functioneze precizind ca nu trebuie sa fiti toti de acord cu mine , se vede ca nu m-ai priceput !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 09.05.2011 at 23:45:11. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. | hydro314 | Generalitati | 3 | 22.08.2012 14:28:04 |
Se poate pierde mantuirea? | lacrimi | Din Vechiul Testament | 38 | 10.05.2010 17:32:04 |
In ce conditii se poate pierde sau ceda parohia? | sophia | Preotul | 3 | 26.10.2009 23:34:58 |
Teama de schimbare sau... | silverstar | Generalitati | 0 | 12.12.2008 08:30:18 |
Mi-e teama... | bridezilla | Preotul | 74 | 29.12.2007 15:34:39 |
|