![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Tie ti se pare normal,Aline??? Last edited by Melissa; 07.05.2011 at 13:37:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu poti fi si cu Dumnezeu si cu lumea.vei fi daruit pe masura infrinarii tale.cunosc o familie ce nu sa impreunat doar in scopul nasterii de copii si apoi abstinenta totala traiesc precum sora cu frate.Amin. ce zici ca acel barbat mi-a spus ca in sibiu mai sunt sapte familii,Doamne le sporeste numarul, care nu sau impreunat decit pentru copii si apoi nema.nici nu poti sa crezi ce minunat este.ca atare sa se mearga la biserica de cite ori se poate si in nici un caz sa nu renunte nimeni.tine mult de felul cum ti-ai inceput viata in cuplu,de te-ai pastrat fecioara pina la casatorie si ai fost daruita de Dumnezeu cu un sot pe masura restul cam vine de la sine[vorba romanului].amindoi sub acelas steag poti sa treci peste toate.un om batrin zice:de ai miere de ce sa maninci duceata[mierea de la Domnul dulceata o face omul].si apoi o viata intreaga ai vreme sa te tot impreunezi de, da Dumnezeu sanatate cu toate aceste opriri. poate ti-ai facut socotelile in pripa[grabita]. Last edited by mihaila_alin; 07.05.2011 at 23:42:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand nu vrei sa faci ceva, cauti pretexte. Iar cand vrei cu tot dinadinsul sa faci acel lucru, cauti cu orice pret modalitatea de a-l face. Nu stii ca intelepciunea lui Dumnezeu este nebunie inaintea lumii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Regret ca va permiteti sa ma clasati asa usor. Nu caut deloc polemici, ci un raspuns RATIONAL , nu abureli si acuzatii si solutii de genul "daca vrei ,poti!!" ..Am dat un exemplu concret de situatie si daca nu sunteti capabil sa imi dati un raspuns CLAR SI COERENT, din care sa inteleg SOLUTIA la problema ridicata, abtineti-va de la comentarii!!! Chiar ma intereseaza un raspuns CORECT si CONCRET! Last edited by Melissa; 08.05.2011 at 22:12:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. De cate ori am spus dragoste, am subinteles: dragostea in Hristos Domnul. Inca o data, iarta-ma pentru supararea pe care ti-am adus-o.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Domne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre superstitii | GLAdoS | Generalitati | 21 | 20.08.2017 19:15:17 |
despre superstitii | Andreea2012 | Generalitati | 21 | 05.12.2012 18:08:14 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Superstitii sau traditii? | Victoria_7 | Despre Sfanta Scriptura | 9 | 02.04.2009 16:27:09 |
|