![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi, intrebarea centrala ramane in picioare :
Nu a fost, oare un act de razbunare,deci necrestinesc ? Problema fiind asa de dificila,as ruga ,eventual un preot, competent, sa incerce un raspuns ! Multumesc ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg ce e atat de dezbatut aspectul acesta:daca a fost sau nu crestinesc.Mor zilnic mii de copii avortati,sau de boli rare care nu beneficiaza de tratament pt ca nu sunt dom,le bani etc etc si ne punem problema de gesturi necrestine intr.un caz singular(cand sunt de fapt atatea).Cum spunea si Melissa nici faptul ca Ceausescu a fost impuscat de Craciun nu a fost crestinesc |
|
||||
|
||||
![]()
Am dubii că uciderea teroristului a fost un act creștinesc sau nu. La fel, am dubii că uciderea lui Ceaușescu, în circumstanțe destul de asemănătoare, a fost un act creștinesc sau nu. Problema nu e bine pusă, plecând de la premiza că cei care au făcut asta ar fi creștini. În mod sigur, ocuparea țărilor cu anii zicând că faci război de apărare nu e act creștinesc.
În aceeași logică, sunt sigur că aruncarea în aer a blocurilor înalte pline de civili înăuntru, nu este act creștinesc. Nici bombele puse să explodeze simultan în stații de metrou nu au legătură cu creștinismul. Mă întreb dacă au vreuna cu mahomedanismul. La urma urmei, un infidel cu mâna pe bombe a fost împușcat de niște închinători la Mamona, eu asta văd.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
Bin Laden pictat in chip de draci intr-o biserica ortodoxa din Timisoara | mihailt | Generalitati | 8 | 02.11.2009 23:37:54 |
|