![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e că blocul are zece etaje și nu se urcă nici o mîță atît de sus... Deci tot la praștia cu fasole rămîn. Întrebare: cum se scrie mîță fără diacritice?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am mereu între 2 și 5 pisici care stau, sporadic, în curtea mea. În interiorul casei nu au acces, dar sunt mereu în jurul ei și deasupra ei. Sunt, de fapt, pisici vagaboande care s-au aciuat pe la mine. Nu fac decât să le hrănesc din când în când cu ce rămâne de la masă. Pleacă și se întorc. De câteva ori, magazia din curte a funcționat drept maternitatea pisicilor vagaboande, sau loc de iernat, printre greble și săpăligi. Eu nu știu exact niciodată câte pisici am în curte. Chestia asta nu aș putea să o fac cu câinii. Pisicile nu mă deranjează, afară de rarele ocazii când motanii urinează pe ușa mea. Atunci, o pietricică bine plasată, când motanul tocmai e surprins în acțiune, îl face să nu uite timp de vreo trei luni că nu e lucru bun să facă pipi pe ușa mea. Iată, deci, că în mediu citadin (probabil că și în mediu rural), fiecare pisică are șansa ei. La mănăstirea Pasărea (sau Cernica ? nu mai știu) am văzut un număr uriaș de pisici, probabil de domeniul sutelor. Pleacă și vin, părerea mea e că sunt mai fericite decât pisicile mutilate din apartamente, care mănâncă kiticat în doze recomandate și au carnet de vaccinări la zi. Uneori, aș vrea să fiu un motan liber în București. Un motan castrat, nu, nu aș vrea să fiu. Așa cum statul greșește simțindu-se responsabil de sănătatea noastră și planificându-ne modul de viață în detaliu, tot așa greșim și noi, față de pisicile noastre.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 03.05.2011 at 18:25:17. Motiv: ameliorare stilistică |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si al meu e "cuminte " , dar fara minte , si nici apucaturi trupesti nu a avut pana acum ( 12 ani ) . . . Uite-l :
|
|||
|
|||
![]()
Dupa poza din mijloc n-as zice ca n-are "apucaturi trupesti" :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Acolo , daca ai sa oservi sunt niste carpe pe jos , tocmai iesise din baie , era dupa spalat !
|
|||
|
|||
![]()
Îmi plac foarte mult pisicile. Anul trecut cineva voia să arunce niște pisoi. Mi-am ales unul (era foarte mic, abia făcuse ochi), l-am hrănit cu biberonul, apoi cu tot felul de bunătăți și s-a făcut un pisic mare și frumos. Foarte târziu am văzut că e motan așa încât a trebuit să-i schimb numele căci îi pusesem nume de pisicuță. Pentru că îi placea mult de tot carnea i-am spus Cărnicță, nume la care raspundea cu promtitudine.
Pe la nouă luni a început să umble după pisicile care tot veneau pe la noi prin curte. Motanii mai batrâni când una din pisici a intrat în calduri l-au batut atât de tare de i-au scos aproape ochii. Am încercat să-l duc la veterinar și l-am scăpat din brațe după ce m-a zgâriat rau de tot. De atunci nu l-am mai văzut. Am suferit o lună de zile. Îl visam noaptea și mă trezeam cu o apăsare pe suflet. Dacă era castrat probabil l-aș fi avut și astăzi. Nora mea și-a dorit o pisică birmaneză. Am găsit un puiuț pe care l-am dus imediat ce l-am luat la veterinar. Era plin de râie, de purici, era nedeparazitat foarte mic și slab pentru vârsta lui. În două saptâmâni cu multe vizite la veterinar a fost oarecum curâțat. L-au luat acasă (locuiesc la bloc) și s-au umplut de la pisic de fungi (ciupercă) de care au scapat foarte greu. Până la urmă pisicul (motan și acesta) a ajuns tot la mine. I-am făcut băi cu șampon cu mizoral, i-am dat vitamine, l-am castrat ca să nu plece după pisici sau să pățesc cum am pățit cu celălalt și acum am un pisic superb, curat cuminte și foarte afectuos. Are și o prietenă care vine mereu pe la el, merg seara la plimbare, se joacă împreună. Problema e că prietena trebuie să fete în curând. Sper să nu fete la mine în curte. Dacă totuși se va întâmpla cred că pisicul meu va fi foarte fericit să fie tată adoptiv. |
|
|||
|
|||
![]()
Iată și câteva imagini cu domnul Șpâ motanul meu castrat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate faptul ca nu deranjeaza ca si cainii le face mai "invizibile"? Totusi, de ce n-ar putea fi castrata o pisica? Este imoral? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Animale curate si necurate | dianamangiurea | Din Vechiul Testament | 90 | 02.01.2016 19:13:56 |
Iubirea exagerata fata de animale | Dorinuta | Intrebari utilizatori | 31 | 25.05.2012 02:26:27 |
de ce sunt unele animale asociate cu...? | victortiti89 | Generalitati | 1 | 06.06.2011 15:21:39 |
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.02.2009 11:22:29 |
ANIMALE | PISICUTA35 | Generalitati | 23 | 18.05.2007 13:36:06 |
|