![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desigur, ati observat ca e o gluma,insa una care nu as vrea sa devina reala bineinteles, nimanui !!! Insa intrebarea,de principiu ramane, pentru niste cazuri potentiale,din nefericire cat se poate de real-posibile !!! |
|
|||
|
|||
![]()
E interesant ca noi romanii, popor ortodox, ne-am impuscat presedintele in ziua de CRACIUN! Si totusi, suntem contrariati ca americanii au lichidat "capul" terorismului mondial, intr-un act de razboi! Cool..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crestinii adevarati nu se pot bucura de uciderea unui om indiferent cat rau a facut deoarece i se anuleaza posibilitatea pocaintei. Nimeni nu are voie sa ucida indiferent de situatie. Am urmarit niste cerecetarii facute de experi psihologi militari si difuzate la TV in care s-a observat ca mai mult de 90% din soldatii unei unitati miltare de lupta (exclus forte speciale sau ceva de acest gen) nu trag direct in inamici. Nu sunt fricosi, nu se retrag, nu se ascund - dar nu vor sa omoare oameni. Practic (constientizand sau nu) isi lasa viata in mana lui Dumnezeu care sa decida. Mi se pare acesta atitudine cea mai crestinesca cu putinta. |
|
||||
|
||||
![]()
deci putem sa ne lovim dusmanii !!!
ben-laden era dusmanul americanilor ! oricine ne face rau sub o forma sau alta ,merita un raspuns pe masura faptei sale !!! Unde mai e spiritul crestin ,care spune ca trebuie sa ne iubim dusmanii si sa-i iertam ! Recunosc ,ca problema e complicata,adevarul sa fie undeva la mijloc oare ??? adica, si iubirea crestineasca sa aiba o limita a rabdarii ??? Last edited by guardian knight; 04.05.2011 at 19:16:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
orice om poarta o amprenta a educatiei locului in care s-a nascut ! crestinismul lasa o asmenea amprenta, mai puternica sau mai atenuata, oricarui om nascut intr-o tara crestina,in general vorbind !!! eu asa cred ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
Bin Laden pictat in chip de draci intr-o biserica ortodoxa din Timisoara | mihailt | Generalitati | 8 | 02.11.2009 23:37:54 |
|