![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar azi am auzit, la predică, ceva despre asta. Era vorba despre cererea Sf Ap Toma de a pune degetul pe stigmatele Mântuitorului.
Așa cum spunea cineva mai înainte, Dumnezeu e în noi. Vocii Lui, care mereu ne șoptește, i se spune "conștiință". De asemenea, Dumnezeu este în mod material prezent la Sf Prefacere. Din când în când, mai ales dacă e cineva prezent care nu crede, în special vreun preot, Dumnezeu recurge la prefacerea văzută, ca să nu uităm cuvintele Sale: "Acesta este Trupul Meu, acesta este Sângele Meu". În sfârșit, Domnul S-a arătat ucenicilor săi nu numai în epoca apostolică, ci S-a arătat și după aceea, chiar și în zilele noastre. Și cei împreună cu El, care sunt în norul Lui de martori, îngeri și oameni, s-au arătat. Desigur, nu se arată fiecăruia dintre noi, dar se arată ceva mai des decât ne închipuim.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dovezi stiintifice , logice si matematice care arata existenta lui Dumnezeu | razaudi | Generalitati | 6 | 27.11.2011 01:05:23 |
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! | leonard78 | Generalitati | 37 | 24.05.2011 21:19:44 |
Cine poate trai fara dumnezeu???? | geo.nektarios | Secte si culte | 52 | 20.11.2009 00:32:53 |
Poate Dumnezeu sa creeze o fiinta mai buna ca El? | robertt | Teologie si Stiinta | 27 | 06.07.2008 00:17:34 |
|