![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Draga Sophia ,eu nu as numi sansa faptul ca din sutele de mii de baieti ortodocsi de pe pamant eu am dat peste un evreu si m.am indragostit ca o blegutza.Cred ca a fost mai degraba o incercare,o ispita.DA.Am vorbit si cu duhovnicul si el mi.a confirmat banuielile.Nu se pot casatori in biserica ortodoxa un evreu si o ortodoxa decat daca el se converteste,ceea ce evident el nu a vrut.Am suferit mult dupa ce ne.am despartit;nu am mancat vreo 2 zile si mi.a fost f rau ca mi.am dat colecistul peste cap.Si apoi mi.am zis:i.a stai putin...asta e nebunie ,nu mai e de la Dumnezeu.Acum nu regret decizia.Sunt convinsa ca o sa cunosc un baiat cu care sa am acelasi tel:mantuirea. Sunt f adanci diferentele de opinie intre oameni de religii diferite. Ai dreptate ca nu pot citi viitorul,dar nu ma pot astepta sa fie minunata o casnicie in care barbatul nu merge la biserica,nu tine post,vrea sa foloseasca metode anticonceptionale Si cred ca si Sfintii Parinti au avut asta in vedere cand au intocmit canoanele si stiu ei de ce nu au ingaduit casatorii intre ortodocsi si neortodocsi. PS mai bine singura o viata pe pamant decat o viata de regrete si pierderea Imparatiei Last edited by caty_deea; 30.04.2011 at 01:15:20. |
|
|