![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De mai multa vreme colaborez la o revista ortodoxa din tara . Mi se propune sa scriu pe o tema data dar mi se si accepta propunerile mele.
Acum lucrez la un articol comparativ in religiile monoteiste in ceea ce priveste martirajul , spiritul de sacrificiu , pt. d.zeul fiecaruia . Am schitat despre mahomedanism , am scris pe larg, in extenso, despre crestinismul secolelor III-IX si apoi sub ocupatia turca in Europa (vorba aceea, calendarul ortodox este plin de mucenici si mari mucenici) si am ajuns la mozaism . Nu am ce sa scriu ! Nu cunosc asemenea cazuri . Cercetez si nu gasesc nimic . Nu caut martiri pt. neam , pt. trib, pt. tara ci doar pt. D.zeu ! Va rog pe voi toti daca cunosteti asemenea cazuri in mozaism postati va rog concret !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 28.04.2011 at 21:03:40. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Opinie extrem de interesanta si nu doar atat, in privinta actelor biometrice | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 04.08.2011 12:26:10 |
O opinie interesanta despre Biserica Catolica | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 11 | 12.02.2011 20:36:01 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
Ura pentru........sau Bravo, pentru Credinta! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 10.12.2006 22:27:39 |
|