![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Viata in care il ai pe El nu e nici aia una tocmai usoara,daca ea chiar il iubeste..atunci iubirea indura iar ratiunea ,etica schimba instrainarea,racirea..
|
|
|||
|
|||
![]()
viața în care îl ai pe El este mai ușoară și mai plină de iubire decât ne putem noi imagina...iar suferința pentru înstrăinarea față de el se transformă într-o stare pe care oamenii o numesc ”suferință care transfigurează” dar care de fapt ar trebui numită cu un concept total nou fiindcă nu mai are nici o legătură cu suferința așa cum o înțelegem acum ci poate fi mai degrabă comparată cu o revărsare de lumină.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte trista experienta pe care o traiesti!
O solutie nu am, doar un mic sfat: cerceteaza-ti constiinta care este glasul lui Dumnezeu in noi. Nu -ti analiza starea de suprafata (dorul de iubit, lipsa parintilor, singuratatea sau alte lipsuri) in care te afli ci analizeaza daca starea CONSTIINTEI tale iti ofera "confort". Daca nu ai probleme de constiinta, (avand in vedere concubinajul, diferenta religioasa dintre voi si cate or mai fii...) asta este... mergi mai departe ca oricum, orice sfat duhovnicesc ai primi nu-l vei urma. Dar chiar si asa, Dumnezeu iti este alaturi. Daca Contiinta nu-ti este impacata atunci lasa tot si du-te acasa! Dorul de ce lasi in urma ti va trece si Dumnezeu te va mangaia. Doar starea Constiintei tale conteaza! Cred ca sarcina extrauterina este totusi un semn... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneam de un paradox cum ca nu il poti iubi pe el adevarat daca nu il iubesti pe El.Deci de ce viata nu poate fi cu amandoi?caci evident are castig din ambele parti chiar daca asta ar insemna sa spun de o anumita „momire” a harismei. Mai spuneam ca viata cu El nu e atat de simpla,durerea mantuitoare nu e atat de simpla,Dumnezeu fiind atunci in extrema raului. |
|
||||
|
||||
![]()
As ruga sa intreb cum pot deschide un topic nou .Scuze pentru nepriceperea mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dai clic pe New Thread din stanga paginii sus.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 18:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|