![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Spuneți că duceți o viață proprie religiei. Că ați fost pe punctul de a merge la mănăstire. Dar ce fel de viață religioasă este aceasta, în care aveți legătură trupească cu un bărbat înafara căsătoriei ? Nu există ortodoxie fără ortopraxie. Degeaba rugăciune, degeaba post dacă trăiți în curvie. Trebuie să vă hotărâți odată: v-ați lepădat sau nu se Satana, de slujirea lui, de trufia lui, de toate ale lui ? Credeți lui Cristos ca unui împărat și domn ? Atunci, începeți prin a vă face un examen de conștiință, în cadrul căruia recapitulați cât de mult ați greșit Lui. Apoi, luați singura hotărâre absolut necesară salvării sufletului dv: rupeți cu păcatul. În sfârșit, spovediți-vă și împărtășiți-vă (în această ordine). Abia atunci veți ști că starea de grație sfințitoare este restaurată în sufletul dv. Și abia atunci, într-adevăr, întrebați-L pe preabunul Dumnezeu, cu rugăciune și cu post, ce fel de cale să apucați.
Cu frățietate în Cristos, M.D.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 18:01:53 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|