![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu asa in credinta mea slaba gindind citeodata compar pe Dumnezeu cu vintul nu-l vedem este invizibil dar il simtim cind bate cind ne mingie pe fata :)
Si insasi lumea care ne inconjoara varietatea de animale plante una mai frumoasa ca alta toate lucrurile parca facute special pentru ca planeta noastra sa poata vietui vorbesc de la sine . |
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a inviat!
Eu cred ca parintele acela are dreptate, doar Hristos, Cel care invie mortii (cei care nu cred sunt si ei morti sufleteste) le poate schimba sufletul. Am vazut ieri franturi dintr-un film, Sfantul Augustin. La un moment dat e o replica exceptionala a episcopului Ambrozie - e sigur preluata de undeva: Nu omul gaseste adevarul, ci Adevarul il gaseste pe el! Prin simple cuvinte nu poti face un om sa creada. Stii insa cine mai invie mortii? Dragostea. Dar pentru a dobandi acest fel de dragoste, e un urcus lung. Roaga-te pentru cei pe care ii stii ca nu cred si ai vrea sa ii faci sa creada. Alta solutie nu ai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Love is like the wind...you can not see it, but you can feel it. |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer nu stiam ca este in film asa ceva, pur si simplu mi-a venit in cap o comparatie :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Intelegeti fratilor si surorilor ca in lupta cu ateismul din inima unor oameni avem nevoie citeodata de anumite argumente care iar face pe ei sa cada pe ginduri sa incerce macar sa il descopere pe Dumnezeu, marii parinti din trecut si din prezent au acest dar de a topi inima inghetata a unor oameni. I-mi pare rau ca nu-mi aduc aminte erau anumite comparatii care demonstrau foarte bine existenta lui Dumnezeu ceva legat de ceas....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
|