Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2011, 15:51:44
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
E greu de descifrat pentru noi astfel de texte. Nu este mai degraba o metafora, iar insemnarea cu semnul fiarei este insemnarea cu semnele pacatelor? In fata Domnului, pe suflete conteaza ce insemne ai .

In lume traind, trebuie sa ne respectam reguli si norme. Asadar, "dati cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu!"
Atunci, cei fără acea pecete nu vor putea vine sau cumpăra, nu vor putea să se integreze în societatea în care libertatea omului va fi îngrădită pînă la asemănarea cu dobitoacele închise într-un staul. Deci pecetea nu poate fi o metaforă la păcate, ci va fi ceva vizibil, un obiect sau ceva de genul ăsta.

Să nu ne înșelăm și să nu uităm că ceea ce urmează să fie în vremurile din urmă, care se anunță aproape, nu s-a mai întîmplat niciodată în istoria umanității. Așadar, nu ignorați profețiile pe care le-au făcut Cuvioșii și Sfinții mai mult sau mai puțin recenți. Pentru că dacă îi vom da Cezarului ce este al Lui Dumnezeu, adică libertatea noastră care însemn al Chipului divin în fiecare dintre noi, atunci ne vom îndrepta cu certitudine către Iad.

Aici găsiți un link de pe Youtube cu inventatorul microcipului implantabil, care povestește cum a ajuns să lucreze pentru acel proiect, el fiind ateu la acea vreme.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 20.04.2011 at 16:10:36.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57