![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Suntem alaturi de durerea ta si de marea experienta a tatalui tau,suntem alaturi cu un gand bun,o rugaciune spusa din tot sufletul!
Fie-i trecerea usoara si fie-i iertare pacatele!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca este totusi constient se poate incerca cu sotul/un prieten si un preot curajos imbracat frumos "la civil" si cu patrafirul in buzunar si cu polita - explici ca tatal tau este pe moarte si vreti sa-l vedeti poate pentru ultima oara, dar femeia in cauza iti restrange si tie si lui (tatalui tau) acest drept.
Daca ajungi cu preotul la patul lui si refuza sa se spovedeasca, asta este, macar ai incercat si acum stii cum stau lucrurile. Daca s-a spovedit si impartasit relativ recent "ca la carte", situatia n-ar fi atat de grava, dar daca de zeci de ani n-a avut nici un contact cu Biserica si poate a fost si ostil pe undeva ideii crestine de Dumnezeu..nu stiu in ce masura rugaciunile altora mai pot face ceva.. Last edited by AlinB; 20.04.2011 at 02:57:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
VA MULTUMESC tuturor stiuti si nestiuti care va rugati pentru sufletul lui ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc mult!
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunul Dumnezeu sa va ajute pe dvs si pe tatal dvs in acesta mare incercare si sa va calauzesca pasii in asa fel incat sa mergeti pe calea cea mai lina si luminoasa si mai ales...sa ajungeti unde va doriti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Draga Patrice,
Probabil ca ai gresit foarte mult fata de el, tatal tau, defapt toti gresim...de ce spun asta pentru ca sunt convinsa ca daca ai fi tinut mai des legatura cu el/ ei nu se ajungea la asa ceva. Nu trebuie sa disperi in nici un caz, incearca sa-ti iei liber de la tot ceea ce ai de facut zilele acestea si mergi acolo chiar daca este in cealalta parte a orasului. Mergi cereti iertare de la sotia lui de la tatal tau si daca poti ia cu tine Psaltirea si incepe sa-i citesti la ureche Psalmi. Iti va face BINE atat tie cat si lui. Sunt clipe pe care le vei regrate toata viata si toata viata iti vei spune dar daca faceam cutare lucru...dar daca...! Incearca sa faci TOT ce iti sta in putinta si ai sa vezi ca va fi BINE. Dumnenezeu sa ne lumineze iar pe tine draga mea sa te intareasca sa poti duce tot. Iertare! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si iertare sotiei lui desi NU i-am gresit DELOC, totusi, i-am cerut ades....chiar si acum ...NU ma simt cu nimic vinovata fata de EA, iar fata de tatal meu daca am gresit , Dumnezeu ma va judeca....Dar sotia lui nu are scuze pentru comportamentul ei, insa este alegerea dansei...Doamne ajuta!Si de crezi , de nu, ma rog si m-am rugat mereu si pentru ea... Last edited by Patrice; 20.04.2011 at 12:29:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lelia Bratu, femeia care vorbeste cu Tatal Ceresc | Caroline_37 | Alte Religii | 169 | 13.12.2017 21:18:04 |
| Care om este cu adevarat frumos? | amatyyy | Generalitati | 55 | 15.08.2016 02:16:52 |
| Rugaciune pentru tatal meu | Tina06 | Rugaciuni | 26 | 07.10.2014 23:56:21 |
| O rugaciune ptr tatal meu Constantin | alinutza109 | Umanitare | 15 | 07.12.2010 19:03:37 |
| Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 10.07.2010 00:16:59 |
|
|