![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toti facem asta , este adevarat? Vi s-a intamplat vreodata ca unui prieten , mama, copil sa-i fie rau iar dumneavoastra sa-i spuneti hai ca nu e asa rau, trece; ce ati facut de fapt ? ati incercati sa-i sugerati ca e mai bine. Despre autosugestia prin gandirea pozitiva este vorba in carte. Nu incerc sa va conving ca este corect ci incerc sa va explic doar despre ce este vorba . "A gandi pozitiv este o virtute as putea spune, inseamna sa ai nadejde" o virtute oare nu poate fii cultivata? este o intrebare nicidecum o ironie "Este foarte diferita de o gandire pozitiva naturala, fireasca." Ma gandesc ..oare in pacatele mele nu mi-am cultivat eu o gandire negativa nefireasca. Ptr ca trebuie sa recunosc , ma reprezinta. Oricum cuvantul "nadejde" scris de tine mi-a dat putin de gandit.
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) Last edited by clementia; 18.04.2011 at 09:54:38. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodox sau crestin ortodox? | mara2008 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 07.01.2013 14:54:36 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|