Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2011, 02:21:13
Lucemferre Lucemferre is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Vezi? Intrebarea asta mi-am pus-o si eu, in alt mod: de ce sa fie pedespsit un hindus de exemplu, ca nu crede in Iisus, daca el in viata lui n-a auzit de El si habar n-are ca a existat vreodata.
Ca atare, sustin, ca NU NUMAI ORTDODOXIA MANTUIESTE. Pentru ca este imposibil asa ceva. Ortodoxia este O CALE spre mantuire, dar NU este singura. Nu stim noi toate masurile LUI.Am mai spus, daca Dumnezeu ne-ar fi dezvaluit TOTUL, in primul rand cred ca nu suportam, nu puteam duce si in al doilea rand, nu ar mai fi fost DUMNEZEU, ci Vecinul de Sus, daca ii stiam toate "secretele"..
Mă bucur din suflet că măcar pe jumătate ți-ai dat seama că, cel puțin în privința credinței, nu ține de noi . Poate cândva vei înțelege și faptul că nu ține de un om dacă e homosexual, fură, minte sau se chinuie cu alte păcate. Tot, absolut tot din viața lui de până atunci l-au determinat să facă ce face. Un singur "dacă" să nu se fi întâmplat și poate era alt om. Deci pedeapsa nu se justifică.

Edit: Plus că în luare deciziilor contribuie foarte mult și inteligența. Ori asta chiar nu ține de noi.

Last edited by Lucemferre; 16.04.2011 at 02:24:17.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2011, 02:26:32
Melissa
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Mă bucur din suflet că măcar pe jumătate ți-ai dat seama că, cel puțin în privința credinței, nu ține de noi . Poate cândva vei înțelege și faptul că nu ține de un om dacă e homosexual, fură, minte sau se chinuie cu alte păcate. Tot, absolut tot din viața lui de până atunci l-au determinat să facă ce face. Un singur "dacă" să nu se fi întâmplat și poate era alt om. Deci pedeapsa nu se justifică.

Edit: Plus că în luare deciziilor contribuie foarte mult și inteligența. Ori asta chiar nu ține de noi.
Multumesc pentru trandafir si pentru traseul ascendent al conversatiei. :-) Merg sa dorm, ca mi-am ostenit neuronul:-)) Noapte buna tuturor!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pedeapsa pentru pacate Florin-Ionut Pocainta 147 02.11.2013 15:06:22
Pedeapsa cu moartea marinel 07 Intrebari utilizatori 40 22.03.2011 00:45:29
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Crima fara pedeapsa... silverstar Generalitati 37 11.04.2009 16:09:06
Pedeapsa pentru vrajitorie ! cristiboss56 Vrajitoria 0 17.12.2008 19:55:01