Citat:
În prealabil postat de Melissa
Vezi? Intrebarea asta mi-am pus-o si eu, in alt mod: de ce sa fie pedespsit un hindus de exemplu, ca nu crede in Iisus, daca el in viata lui n-a auzit de El si habar n-are ca a existat vreodata.
Ca atare, sustin, ca NU NUMAI ORTDODOXIA MANTUIESTE. Pentru ca este imposibil asa ceva. Ortodoxia este O CALE spre mantuire, dar NU este singura. Nu stim noi toate masurile LUI.Am mai spus, daca Dumnezeu ne-ar fi dezvaluit TOTUL, in primul rand cred ca nu suportam, nu puteam duce si in al doilea rand, nu ar mai fi fost DUMNEZEU, ci Vecinul de Sus, daca ii stiam toate "secretele"..
|
Mă bucur din suflet că măcar pe jumătate ți-ai dat seama că, cel puțin în privința credinței, nu ține de noi

. Poate cândva vei înțelege și faptul că nu ține de un om dacă e homosexual, fură, minte sau se chinuie cu alte păcate. Tot, absolut tot din viața lui de până atunci l-au determinat să facă ce face. Un singur "dacă" să nu se fi întâmplat și poate era alt om. Deci pedeapsa nu se justifică.
Edit: Plus că în luare deciziilor contribuie foarte mult și inteligența. Ori asta chiar nu ține de noi.