Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2011, 00:25:25
Lucemferre Lucemferre is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
:)

Dacă ar fi postat pe saitul FBIului, aș deschide linkul să văd ce-i acolo.
Altfel nu îndrăznești? O poză de-acolo oricum cade: http://www.nasa.gov/vision/space/tra...ce/no_ufo.html

Last edited by Lucemferre; 13.04.2011 at 00:28:53.
Reply With Quote
Vechi 13.04.2011, 10:06:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Altfel nu îndrăznești? O poză de-acolo oricum cade: http://www.nasa.gov/vision/space/tra...ce/no_ufo.html
Scopul pentru care am deschis subiectul ăsta a fost ca să înțelegem că e mai bine să fim sceptici la știri de genul acesteia. NASA, FBI sau orice organizație care lansează astfel de bombe mediatice s-ar putea să aibă de fapt scopul mîrșav de a speria lumea. Eu sînt convins că în lunile următoare vom fi tot mai asaltați de așa-zise descoperiri și desecretizări, ca să sporească paranoia generală. Ideea de bază e ca lumea să fie din ce în ce mai terifiată de evenimentul care este deja așteptat de majoritatea să se întîmple în decembrie 2012. Se vor folosi toate mijloacele ca să se tîmpească tot globul cu ideea unei posibile invazii, cu venirea planetei X, cu sfîrșitul timpului șamd. Iar mijloacele probabil că vor presupune și folosirea înaltei tehnologii ținute la secret, cum ar fi aparatele de zbor de tip farfurie zburătoare sau de genul ăsta. Vom vedea, eu sînt pregătit pentru orice dubioșenie ar mai putea fi scoasă la iveală curînd.

Cu toate acestea, orice s-ar întîmpla la noi pe Pămînt, încă cred că nu sîntem singuri în Univers. Ar fi absurd. Iată ce spune Sfîntul Dionisie Areopagitul:

"Dumnezeu nu a adus la existenta o lume vazuta si nevazuta saraca. Precum nu putem da de marginile lumii vazute, asa nu putem da nici de marginile lumii nevazute, cu atat mai valoroase, care contribuie la imbogatirea noastra spirituala din Dumnezeu, infinitul lumii si al intelesurilor. Ele isi comunica trairea mereu sporita a lui Dumnezeu si bucuria de El - cum ne-o comunicam si noi - si care e cu atat mai bogata, cu cat suntem mai multi cei ce ne-o comunicam."

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde