![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel ca ingerii, fiecare ramane o individualitate, dar in alte coordonate. Dumnezeu nu are nevoie de ceva, pentru ca El este perfect, este iubire. Dar cum un om daca e fericit si are dragoste vrea sa faca mult bine, sa fie si altii fericiti, asa si Dumnezeu ne-a creat pe noi, ca sa fie cat mai multe persoane fericite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista pe net articole si carti despre mantuire, o sa-ti spun ce stiu eu. Este o perioada de la venirea Mantuitorului pana la a doua venire cand cei mantuiti stau in Rai avand doar sufletul. Apoi vor recapata si corpul. In Rai esti in slava lui Dumnezeu, tot timpul bucuros si fericit, fara vreun necaz sau grija. Te bucuri de fericirea celorlalti si bucuria ta e si mai mare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Unii zic ca mintuitul sau(in alte religii) cel in Nirvana simte o emotie continua, vesnica asemanatoare unui orgasm.
Deci unii vor arde vesnic iar cei de sus vor sta in orgasm permanent inconjurati de citece ingeresti...asa s-ar presupune |
|
|||
|
|||
![]()
Stii ce zic eu? Ca mantuirea este un dar , insa pt prea putini dintre noi de aici, cum se poate deduce lesne, citind postarile.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e suficient ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 40 | 18.07.2008 15:51:05 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 35 | 16.01.2008 22:53:38 |
|