Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2011, 23:06:51
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Fiecare alege cum simte...Dar nu cred ca postul este influentat de prezenta pe acest forum...Doamne ajuta!
In cazul meu, dimpotriva, postul ESTE influentat, si anume in bine: ma ajuta semnificativ in plan sufletesc, imi sustine nadejdea, imi da caldura umana, caldura VOASTRA binefacatoare.
Acum depinde de fiecare, unii sunt din fire mai introvertiti, alti au nevoi speciale, important e ca fiecare sa aiba discernamintul cuvenit.
Marturisesc ca mi-ar fi tare greu fara voi.
Cred cu tarie in comunitate, Biserica strange pe oameni din imprastiere, nu doar a mintii ci si a indivizilor. Ce frumoase sunt slujbele cu biserici intesate de lume, cu rugaciuni soptite la ison...
In ce ii priveste pe unii forumisti, indraznesc sa spun ca ei au chiar DATORIA sa ramana la post, ca un medic de garda... Stiti voi care sunt acestia, stiti bine, nu-i asa?... Jertfa lor pentru cei pripasiti pe aici face parte, zic eu, din postul lor sufletesc. Eu unul le sunt recunoscator cu tot sufletul!
Fratilor, va rog sa ne ajutam unii pe altii, dupa puteri, sa ne strangem aproape, sa nu fie Trupul rupt in fishii, fishiutze de coltii fiarei!
Aliluia, Aliluia, Aliluia!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? pompi Preotul 16 21.03.2011 20:32:41
A inceput perioada Triodului! Daniel777 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 15.02.2011 12:36:51
Traditia in perioada intertestamentala BenHur Despre Sfanta Scriptura 2 24.11.2010 13:23:49
A inceput perioada Triodului georgeval Generalitati 12 11.02.2009 11:42:27