![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS-nu-ti inteleg tonul acuzator ,dar poate ai impresia ca lucrez la primarie si n-am facut adapost cainilor maidanezi..:-)) |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai aici este problema noastra. Asteptam altii sa le rezolve pe toate. Nu este un ton acuzator, imi cer scuze. Chiar ma intereseaza subiectul, pentru ca au ajuns o mare problema acesti caini. Nu trebuie sa lucrezi la primarie ca sa te implici! Sa inteleg ca nu te-ai gandit niciodata la modul serios- ce masuri ar trebui luate, cum s-a ajuns aici si ce ai putea face tu, ca cetatean, individ, om?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai Melissa cum sa impaci si capra si varza. Chiar cu pretul terorizarii copiiilor si a batrinelor care-si vor sacrifica coltilor de ciine, ocazional, plasele cu parizer, macar stim clar ca gainarii si derbedeii iesiti la ciordeala la 2-3 noaptea in parcare vor fugi tinindu-de de turul pantalonilor :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am fost tentat sa cred ca solutia administrativa ar trebui copiata cu exactitate din occident insa mai tirziu m-am trezit din acest vis frumos realizind imposibilitatea acestui pas inspre civilizatie. In Romania inca nu iti poti lasa masina linistit in parcarea blocului fara sa stai sa tremuri ca a doua zi o sa o gasesti sprijinindu-se pe patru sticle de bere, asa cum nu poti pleca in nici o vacanta fara usi metalice eventual de inox incuiate cu cite 3-4 yale si cu vecini rugati/platiti sa verifice in fiecare zi integritatea apartamentului. Stiind care-i situatia din tara...se pare ca ciinii vagabonzi si latrareti -alarme naturale - vor ramine pe pozitii inca pe putin vre-o 200 de ani. Basescu ca sa scape de ciini trebuie mai intii sa scape de banditism, si asa cum nu exista nici o sansa, tot asa si la ciini nu se poate renunta. Si pe buna dreptate! Last edited by andreicozia; 23.03.2011 at 01:39:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este bine sa ne rugam atat de mult la sfinti pt ca | Amadeo_ | Generalitati | 11 | 03.06.2015 01:38:22 |
Postul ar trebui sa schimbe oamenii in bine - voi simtiti asta? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 32 | 12.06.2013 23:36:18 |
Imi doresc sa cunosc crestini ortodocsi... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 05.03.2012 06:15:46 |
Animalele au suflet? | pisi | Generalitati | 60 | 18.03.2011 16:53:41 |
Prea mult despre rau, prea putin despre bine | costel | Generalitati | 11 | 09.02.2009 20:58:42 |
|