![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Despre razboi...Distuctiv prin toate fetele lui...Personal mi-a lasat un gust extrem de amar acum mult, mult timp...Ma curta de destula vreme un el din alte meleaguri, crestin.......Si intr-o vara dinaintea datei la care trebuia sa ne fi casatorit, s-a dus acasa si in timp ce erau la masa parintii lui, o sora cu sotul , copilul lor si el....casa lor a fost practic pulverizata de arabi......Tot ce mi-a ramas DUPA, au fost ceasul lui si lantul uitat pe etajera...Ura...razboiul...distrug prea multe suflete...Si totusi....nu voi reusi sa judec niciodata TOTI arabii pentru gestul lor care a ucis o buna parte din sufletil inimii mele atunci...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da...Exista in orasul lui o strada coborand lin...si era impartita pe din doua...Jumatate a evreilor si jumatate a arabilor...Fiecare din cele doua grupuri , de cate ori puteau cand prindeau pe dusmanul lor in zona lor , il cotonogeau sau ....chiar il ucideau...La ei in tara insa fac armata toti, femei si barbati, sunt de mici educati sa lupte impotriva ...pericolului musulman de ex...Dar sunt uniti...Ce mai tin minte este ca erau ff bine organizati, putand evacua orase in cel mai scurt timp, ca aveau provizii serioase de apa, medicamente si hrana...(din ce imi povestise)...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Consecintele abuzurilor sexuale | AGabriela | Generalitati | 16 | 24.01.2012 13:24:00 |
| Rasul excesiv si consecintele lui. | iulian92 | Generalitati | 10 | 24.05.2011 00:07:04 |
| Ecumenismul si consecintele acestuia | orthodoxia.i.thanatos | Despre Biserica Ortodoxa in general | 401 | 30.10.2010 02:06:16 |
| Alcoholul si consecintele lui | ory | Generalitati | 15 | 17.09.2010 15:13:29 |
| Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 16:37:11 |
|
|