Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2011, 11:07:52
ioan cezar
Guest

Implicit

Lavinia a privit inspre cauze, ca vine de undeva si deznadejdea asta, desigur.
As privi acum inspre remediu, cu vorba unui duhovnic incercat (citez aproximativ, din memorie):
Cand esti tentat sa ii arati lui Dumnezeu cat de coplesitoare e puterea necazurilor tale, atunci arata-le necazurilor tale cat este de mare puterea lui Dumnezeu!
Aliluia, Aliluia, Aliluia!
Reply With Quote
Vechi 22.03.2011, 20:49:47
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Cand esti tentat sa ii arati lui Dumnezeu cat de coplesitoare e puterea necazurilor tale, atunci arata-le necazurilor tale cat este de mare puterea lui Dumnezeu!
Cu adevarat, cata vreme suntem coplesiti de duhul deznadejdii, nu tinem seama de marea putere a lui Dumnezeu, de iubirea Sa de oameni. Devenim insensibili la dragostea Sa.

Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi?
Nadajduieste in Dumnezeu ca-L voi lauda pe El; mantuirea fetei mele este Dumnezeul meu.
Reply With Quote
Vechi 22.03.2011, 21:36:13
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Cu adevarat, cata vreme suntem coplesiti de duhul deznadejdii, nu tinem seama de marea putere a lui Dumnezeu, de iubirea Sa de oameni. Devenim insensibili la dragostea Sa.

Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi?
Nadajduieste in Dumnezeu ca-L voi lauda pe El; mantuirea fetei mele este Dumnezeul meu.
Si asta arata ca nu e de gluma cu duhul asta al deznadejdii! Cred tare ca fara Mila Domnului nici nu am putea sa ii facem fata acestui duh. Tot Domnul ne scoate de sub puterea deznadejdii si ne reda luciditatea. Atunci se cuvine rugaciunea si recunostinta fata de Dumnezeu! Atunci alegerea noastra e din nou posibila si poate deveni lucratoare!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna? VladCat Spiritualitatea ortodoxa 42 17.12.2011 00:11:19
Ce inseamna? florin.oltean75 Generalitati 8 24.07.2011 10:59:13
ce inseamna...? victortiti89 Din Vechiul Testament 1 18.05.2011 11:51:40
Ce inseamna.... Noesisaa Generalitati 6 31.03.2011 13:10:17
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42