![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incredibil la ce nivel de indobitocire fanatica s-a ajuns! |
|
|||
|
|||
![]()
Cand e vorba de greselile unui profesor de religie multi se ridica impotriva ,dar la alte materii nimeni nu sare ,chiar daca unii copii mai primesc si cate o palma.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei merg la scoala ca sa invete cit fac 1+1 nu aberatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde vor ajunge acesti copii ,ma intreb? Cred ca vor fi marcati profund de aceasta educatie sexuala precoce. Copilaria nu va mai fi copilarie. Chiar daca un preot a gresit si sa spunem ca a vorbit cu fanatism ,nu cred ca asta va influenta comportamentul copilului in aceeasi masura cu lectiile de educatie sexuala precoce. Vom vedea mame la 11,12 ani pe bancile scolilor . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am predat notiuni de igiena corporala care se numeste mai precis anatomia organelor sistemului de reproducere si daca se face cu cea mai mare seriozitate da rezultate uimitoare. Copiii ies din tenebrele stupide ale ignorantei in legatura cu fluidele care circula prin organele genitale. Cind se discuta particularitatile reproducerii nici o intrebare nu are caracter personal iar discutiile trebuiesc moderate cu maturitate si seriozitate si totul merge foarte bine ( si asta numai la clasa a 8-a, nu la "cele mai fragede virste, bla, bla)..(aici pe forum se vorbeste foarte mult aiurea in tramvai!). Nu este cazul sa facem zarva ca niste gainusi ortodoxe speriate cind vine vorba de informatii importante si esentiale. Statisticile au aratat ca rata fetelor minore insarcinate a scazut dramatic in zonele unde se discuta anatomia si fiziologia organelor de reproducere si a metodelor contraceptive, abstinenta fiind cea mai recomandata acestui grup de virsta.,,,si nu ai sa vezi nici o mama de 11,12 ani..astea sunt inventate de tine pe loc, imi pare rau ca-ti spun! Punct! Last edited by andreicozia; 23.03.2011 at 17:13:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergeti si incercati sa tineti o ora de orice la o clasa de a 8-a dintr-o scoala generala si veti pati mai rau decat profesorul acela. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
Despre discriminare | lrina Georgeta | Generalitati | 19 | 27.03.2011 14:11:11 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|