Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2011, 17:23:17
docmana docmana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.03.2011
Locație: Campia Turzii
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Eu nu cred in predestinare.

nici eu nu cred.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 17:41:31
submihail's Avatar
submihail submihail is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de docmana Vezi mesajul
nici eu nu cred.
...dar cred in randuiala.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 18:12:34
docmana docmana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.03.2011
Locație: Campia Turzii
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de submihail Vezi mesajul
...dar cred in randuiala.
daca nu ar fi o randuiala din partea Domnului...ce ne-am face? totul se intampla cu permisiunea Lui.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 17:42:30
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ideea cartii asteia e ca daca se adeveresc profetiile astea, oamenii trebuie sa devina ortodocsi sa nu aiva de suferit. Daca nu stiu oamenii de aceste profetii nici nu o sa stie ce sa faca cand aceste forte se vor dezlantui. E ca si cum ai primi bataie si nu ai sti de ce si nici cum sa iesi din situatie nu ai sti.

Randuiala da omului posibilitatea sa aleaga, in predestinare totul e deja ales pentru om si apare predestinarea in calvinism.

Last edited by spre_rasarit; 19.03.2011 at 17:45:32.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 17:57:59
Scotsman
Guest

Implicit

Din pura curiozitate,derivata din lungul sir de profetii obscure care au aparut recent,pe acesta tema,precum ciupercile dupa ploaie:se zice ceva si de Libia?Nu de alta,dar tocmai fac cunostiinta cu avioanele de lupta franceze.

Update:hai ca m-am uitat si prin material.Motivul(unicul)>era in engleza.Foarte tare.Undeva,pe la final,exista profetiile Sfantului Anonimus :) Turcii vor fi masacrati de greci,apoi crestinii se iau la omor intre ei,probabil din lipsa de adversari,dar apoi un inger trimis de Hristos va linisti situatia si va da inapoi Constantinopole grecilor.Inca doare pierderea cetatii nu?Aici chiar inteleg situatia.

Okie,dupa Caracatia Paul si Baba Vanga a mai intrat in cursa un concurent.Ceva masacre dar nu va lasati intimidati,turcii si-o iau in freza la final mai rau ca la Vaslui :)

Last edited by Scotsman; 19.03.2011 at 18:35:12.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 18:55:39
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Din pura curiozitate,derivata din lungul sir de profetii obscure care au aparut recent,pe acesta tema,precum ciupercile dupa ploaie:se zice ceva si de Libia?Nu de alta,dar tocmai fac cunostiinta cu avioanele de lupta franceze.

Update:hai ca m-am uitat si prin material.Motivul(unicul)>era in engleza.Foarte tare.Undeva,pe la final,exista profetiile Sfantului Anonimus :) Turcii vor fi masacrati de greci,apoi crestinii se iau la omor intre ei,probabil din lipsa de adversari,dar apoi un inger trimis de Hristos va linisti situatia si va da inapoi Constantinopole grecilor.Inca doare pierderea cetatii nu?Aici chiar inteleg situatia.

Okie,dupa Caracatia Paul si Baba Vanga a mai intrat in cursa un concurent.Ceva masacre dar nu va lasati intimidati,turcii si-o iau in freza la final mai rau ca la Vaslui :)
mda, mai lipseste Hancu sa ne vesteasca cateva cutremure, daca va mai aduceti aminte.
asta ca tot sunt la moda.
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 19:00:36
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
mda, mai lipseste Hancu sa ne vesteasca cateva cutremure, daca va mai aduceti aminte.
asta ca tot sunt la moda.
Imi aduc aminte de el,era infricosator tipul,parca era Doctor Evil :) Desi doar Tatal stie cum si cand va fi acel moment,oamenii se ambitioneza sa bungheasa si ei ceva din planul divin.Curiozitatea umana :)
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 19:03:33
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Imi aduc aminte de el,era infricosator tipul,parca era Doctor Evil :) Desi doar Tatal stie cum si cand va fi acel moment,oamenii se ambitioneza sa bungheasa si ei ceva din planul divin.Curiozitatea umana :)
inficosator? prin ceea ce spunea da!
dar ca prezenta?
costum, cravata si adidasi albi?
hai ca era simpatic
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 19:07:31
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
inficosator? prin ceea ce spunea da!
dar ca prezenta?
costum, cravata si adidasi albi?
hai ca era simpatic
Cu siguranta :) >aici
Reply With Quote
Vechi 19.03.2011, 19:16:52
milica1 milica1 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.01.2011
Implicit simplu..crede

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Ideea cartii asteia e ca daca se adeveresc profetiile astea, oamenii trebuie sa devina ortodocsi sa nu aiva de suferit. Daca nu stiu oamenii de aceste profetii nici nu o sa stie ce sa faca cand aceste forte se vor dezlantui. E ca si cum ai primi bataie si nu ai sti de ce si nici cum sa iesi din situatie nu ai sti.

Randuiala da omului posibilitatea sa aleaga, in predestinare totul e deja ales pentru om si apare predestinarea in calvinism.
Doamne ajuta!e cea mai simpla cale..CREDINTA..nu religia..avem acelasi dumnezeu..iar noi alegem,il cautam noi,sau NU!DUMNEZEU sa ne lumineze mintea,si sa nu intrebam,DOAMNE..DE CE?sa ne uitam in sufletul nostru,si sa il intrebam..de ce ne-ai parasit suflete al nostru?doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima patinina34 Biserica Romano-Catolica 38 26.01.2013 20:40:41
despre viitor ionitamihaela Generalitati 3 19.09.2012 20:21:39
casatorie viitor preot livadarufelix Generalitati 61 17.01.2011 15:50:18
Homosexualitatea in viitor SylverCheetah53 Homosexualitatea 41 29.07.2010 11:28:09
Se departeaza luna-profetie biblica alexandra28again Generalitati 2 05.02.2009 10:48:08