![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică tot un fel de papă lapteo să ajung dacă mă iau după voi, o să capăt mândrie în tot felul de feluri și de chipuri... vegetale.
Văd că voi ați ajuns ca să înlocuiți carnea cu carne vegetală, laptele cu din ăla vegetal, până și brânza cu brânză vegetală, și chiar și ouăle, auzi acolo ouă vegetale, că sarmalele și celelate preparate și plăcinte nu le mai amintesc să nu vă vină în amintire, că iată cum până și luna o înlocuiți cu o lună vegetală, că e deja o modă, și toate poftele vi le satisfaceți exact ca până atunci înlocuind pe Lady Milka și Lady Carneea cu Lady Pasta. Chiar nu pricepeți că postul înseamnă simplitate fără griji și probleme? Nu e cel mai simplu să nu-ți mai pese de absolut nimic? Să vezi când nu mai ai problema mâncării măcar o zi întreagă, ce simplă și frumoasă e viață... să vezi atunci cum ai să găsești bibleronul cu laptele duhovnicesc... și chiar nu ți-e milă de frații tăi: ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vsovivi; 17.03.2011 at 14:34:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai mult am rezistat fără mâncare 1 zi jumate... e o stare așa frumoasă... știi că n-ai ce să-i faci... undeva între leșin și delir... dar măcar nu mai înfulec toată ziua și nu mă gândesc cu frică... la cei ce-mi fură din mâncare... deci e simplu. Sunt ca un sinucigaș care nu se mai sinucide cu mâncare și neascultarea ce vine din poftele deșarte. Last edited by vsovivi; 17.03.2011 at 14:52:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa-mi spui, te rog, cine spune asta? Pentru ca observ multa lume care crede tot ce scrie pe ambalaj. Mai precis, daca nu scrie nimic de vreun E, inseamna ca nu are...nimic mai fals.
"Nimic nu urăște Dumnezeu atât de mult ca mândria. De aceea de la început Dumnezeu a făcut totul, ca să dezrădăcineze din sufletul omului acest păcat. De aceea am ajuns muritori, înconjurați de scârbe si de dureri [...] Așa e mândria. Nu numai că nu adaugă nimic bun vieții noastre, dar ne ia și ceea ce avem. Smerenia, dimpotrivă: nu numai că nu ne ia și ceea ce avem, dar ne adaugă și ceea ce nu avem" (Sf. Ioan Gură de Aur) |
|
||||
|
||||
![]()
zi tu care crezi ca sunt cele mai sanatoase, daca tot esti atat de informat.
|
|
||||
|
||||
![]()
De la mama soacra , de la tara
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Intr-o sambata,la biserica parintelui Ioan cineva a facut o masa de parastas.Au fost chemati toti oamenii din biserica.S-a nimerit sa fie acolo si un crestin care venea de departe,asa ca l-au chemat la masa.
Cand s-au adus farfuriile cu sarmale,strainul a spus cu voce tare: -Mie sa nu imi aduceti, ca nu mai mananc carne de mai bine de cinci ani.peste cateva zile se implinesc sase. Parintele l-a chemat deoparte si i-a spus: -Frate, cinci ani de post i-ai pierdut intr-o clipa.Daca vrei sa postesti nu te lauda altora cu nevointa ta.Nu esti singurul de la aceasta masa care nu mananca de obicei carne.Unii au mancat acum chiar pentru a se smeri.Dar la masa e cineva care,desi nu a mancat,a avut grija ca ceilalti sa nu isi dea seama de postul sau.Nu a trambitat ca tine ca este un nevoitor.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
se gaseste si tofu afumat,este f bun pt sandwichuri sau gatit la abur cu legume.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iaurtul Danone - cititi si va cruciti! | OmuBun | Generalitati | 31 | 03.11.2014 09:54:10 |
soia si alte seminte | nechifor bogdan | Generalitati | 12 | 27.11.2012 10:14:23 |
Iaurtul și sucul din gândaci | miles to truth | Generalitati | 0 | 29.10.2011 12:11:16 |
|