![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Maria, am picat acum pe topicul vostru, am citit cateva pagini de la inceput si cateva de la sfarsit si am inteles cam despre ce e vorba.Ai reusit ceva cu jobul? Am un var primar la Bucuresti, director de nu stiu ce fel la o firma de import-export, as putea sa-l intreb daca angajeaza oameni si in ce posturi...scrie daca te-ar interesa. Nu promit nimic, ca nu stiu exact cum stau ei, vorbim si noi rar, pe mess, dar stiu ca daca poate ajuta, ar face-o. Am si eu un pusti care a facut 2 ani acum, in 12 martie, asa ca imi dau seama cam cum trebuie sa fie...tine-te tare, ca ajuta Dumnezeu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Am lansat varului meu intrebarea daca au nevoie de oameni pt. ca am o cunostinta care cauta de lucru si am gasit un offline in care ma intreaba ce tip de munca si ce pregatire ai...se pare ca sunt mai multe oferte! doar ca nu stiu acum daca mai intri, ca nu stiu ce sa-i rapsund
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne ajuta! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 22:27:42 |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 22:08:08 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
| Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 21:48:15 |
|
|