![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Interesant e cum s-a ajuns de la "iubeste-ti dusmanul" si "intoarce si celalalt obraz" la violenta extrema, la macelarire intre oameni. Si mai ciudat e cand aceste lucruri se fac in numele Domnului Iisus Hristos!
Filmul intradevar te pune pe ganduri pe o multime de planuri. Multe aspecte din filmul asta pot constitui teme de discutie sau de meditare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cri8stos imi pare un adept al echilibrului,desigur cu un puternic accent pe umanism si iertate,iubire de aproape ! da vezi ,tu, uneori in locul aproapelui, e insusi diavolul... ce atitudine trebuyie sa avem fata de diavol ? sa intoarcem si celalalt obraz, sau sa lovim cu setea de-a scapa de EL (uciga-l crucea !!!) ?! |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca e un film, tare, atat prin scenariu cat si prin complexitatea interogatiilor ce le genereaza !
eu cred ca merita vizionat de orice crestin ! si, comparativ, orice crestin se poate pune sau trans-pune,fie si pret de o secunda in pielea personajelor !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine a fost o mare dezamagire...ma asteptam sa fie un film profund,cum a fost Ostrovul sau Preotul,insa nici vorba de asa ceva!
M-am uitat de curiozitate,la inceput parea interesant,apoi multa violenta,ceea ce mie nu imi place in general,insa am zis sa continui sa ma uit,sa nu plec cu prejudecati,insa ce a urmat mi s-a parut un film de groaza prost si nimic mai mult. Acum,asta e parerea mea,poate altii gasesc sensuri mai profunde in acest film,insa eu nu am reusit sa o fac...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
insa ceea ce e interesant in el e tema alegerii, si contextul mental al omului medieval, care nu era asa de civilizat cum suntem noi azi,nu avea televizor,nu era educat in scoli sau universitati...etc,insa o constanta general umana pastra,credinta, indoiala, problematizarea lor !!! |
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca e un film,rau, dimpotriva, merita vazut si comentat !
poate auzim si alte pareri... |
|
|||
|
|||
![]()
Da...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MONGOLUL, Film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 19.09.2010 03:18:13 |
LENINGRAD, film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.09.2010 02:38:28 |
Un film frumos | ViermeSiNuOm | Generalitati | 0 | 07.08.2010 22:27:28 |
|