Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2011, 22:20:13
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Rugaciune pentru citirea cu folos a Sfintei Scripturi

Straluceste in inimile noastre, Iubitorule de oameni Doamne, lumina cea neinserata a cunostintei dumnezeirii Tale si deschide ochii cugetului nostru spre cunoasterea evanghelicelor Tale propovaduiri; pune intru noi si frica de fericitele Tale porunci, ca poftele trupesti cu totul calcandu-le, viata duhovniceasca sa petrecem, toate cele ce sunt spre placerea Ta cugetandu-le si facandu-le. Ca Tu esti luminarea si sfintirea si mantuirea sufletelor noastre si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Vechi 14.03.2011, 22:40:31
Melissa
Guest

Implicit

Rugaciunea Sfintei Cruci

Sa Se scoale Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui, sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul; cum se topeste ceara de la fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie : Bucura-te prea cinstita si de viata facatoarea Crucea Domnului, care izgonesti pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe Tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot pizmasul.
O ! Preacinstita si de viata facatoarea Crucea Domnului, ajuta-mi cu Sfanta Doamna Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu si cu toti sfintii in veci.
Amin.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2011, 01:29:05
mela me's Avatar
mela me mela me is offline
Member

Data înregistrării: 25.12.2010
Implicit

Tie Doamne iti incredintez gandurile mele, lucrurile care le am de facut azi, ajuta-mi Doamne sa fac toate dupa voia ta! Amin
Vechi 15.03.2011, 02:33:40
georgeta florica's Avatar
georgeta florica georgeta florica is offline
Member

Data înregistrării: 22.02.2011
Implicit Rugaciune pentru cei ce calatoresc

Doamne,Dumnezeul nostru,Cel ce esti calea cea adevarata si vie si ai calatorit cu sluga Ta ,Iosif ,calatoreste impreuna .Stapane,si cu mine robul Tau ,si ma mantuieste de tot viforul si de toata bintuiala;pace ,sanatate si ajutor bun imi oranduieste ,ca sa fac purtare de grija a toata dreptatea ,urmand poruncile Tale;si binevoieste sa ma intorc la ale mele plin de bunatatile cele ceresti si pamantesti.Caci a Ta este imparatia ,puterea si marirea ,a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh,acum si pururea in vecii vecilor .Amin.
Vechi 15.03.2011, 10:14:37
Melissa
Guest

Implicit

Doamne, daruieste-mi sa primesc cu liniste sufleteasca tot ce-mi va aduce ziua de azi. Invredniceste-ma sa ma dau intru totul Sfintei Voiei Tale. In tot ceasul astazi, povatuieste-ma si in toate ma sprijineste.

Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta.

In toate faptele si cuvintele mele,Tu calauzeste-mi simtirile. In toate intamplarile neasteptate, nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine. Invata-ma sa fiu deschis si intelept cu fiecare din madularele familie mele duhovnicesti, pe nimenea amarand, pe nimenea intristand.

Doamne, da-mi putere sa port osteneala zilei de astazi si toate intamplarile din vremea ei. Calauzeste-mi voia si invata-ma sa ma rog, sa nadajduiesc, sa cred, sa iubesc, sa rabd si sa iert.

Amin
Reply With Quote
Vechi 15.03.2011, 12:13:58
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

O, Doamne, s-a zidit si o odaie cu rugaciuni. Bun lucru. Nu stiu cum de nimerii si eu p-acilea, pacatosul si nemernicul, da' sa-ncerc sa ma descalt ca-s plin de tina, deh, ca taranu' ce sa-i faci, si sa zic si eu frumos o rugaciune: Doamne Iisuse Hristoase, lumineaza odaia aceasta si pe cei ce intra in ea!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 15.03.2011, 12:17:37
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit Rugaciune care se citeste in fiecare post

Rugaciune care se citeste in fiecare post Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai inainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche si cea Noua, aceste zile de post, la care ne-ai invrednicit sa ajungem acum, pe Tine Te laudam si Tie ne rugam: intareste-ne cu puterea Ta, ca sa ne nevoim intru ele cu sarguinta, spre marirea numelui Tau celui sfant si spre iertarea pacatelor noastre, spre omorarea patimilor si biruinta asupra pacatului,- ca impreuna cu Tine rastignindu-ne si ingropandu-ne, sa ne ridicam din faptele cele moarte si sa petrecem cu buna placere inaintea Ta intru toate zilele vietii noastre. Ca Tie se cuvine a ne milui si a ne mantui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, si Tie slava inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte, si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
3 rugaciuni tamadu Rugaciuni 0 02.10.2012 19:40:17
mai multe rugaciuni patricia2006 Generalitati 6 23.08.2012 00:36:27
Rugaciuni... silvia55 Rugaciuni 23 10.04.2012 10:42:20
Rugaciuni? Noesisaa Intrebari utilizatori 1 27.05.2011 17:36:50