Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2011, 01:27:07
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Sau inca ceva: daca i-ai face telefonul sa-ti trimita automat cate o copie a fiecarui sms primit/trimis? Ce zici de asta?
Asta e buna daca isi trimit sms-uri. Dar daca nu-si trimit ce te faci? E ca si cum emailul.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:30:28
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Esti cam curioasa,ai si tu probleme cu sotul?
Nu, dar ma pregatesc, pentru orice eventualitate )

Si e tema buna de discutie, pe orice forum: Ce sa faci daca banuiesti ca sotul te inseala?

Chiar sunt curioasa, ce sa faci..Ca de ii intrebi neaga si mint, atunci CE FACI?

Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:31:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Asta e buna daca isi trimit sms-uri. Dar daca nu-si trimit ce te faci? E ca si cum emailul.
Si tu acum... pai si eu cum comunica? Isi trimit scrisori?? Prin telepatie?? Sa fim seriosi!
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:32:01
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
Cine foloseste mailu? Sa fim seriosi. Dar telefonul il foloseste oricine. Se poate localiza un telefon,se pot monitoriza apelurile,citi mesajele,poti trimite sms cu ce nr. vrei,sau sa suni cu orice nr. vrei etc. Se pot face muuuulte

Ia uimeste-ne. Uite ca eu nu sunt "personal calificat" si stiu tot ce am scris mai sus...
Ce te face sa crezi ca as vrea sa VA uimesc?Intre a stii ceva si a stii sa faci ceva e o mica mare diferenta,adica pentru ''a face'' ai nevoie sa fi calificat, ca nu prea ai inteles ce am spus eu.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:35:52
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Si tu acum... pai si eu cum comunica? Isi trimit scrisori?? Prin telepatie?? Sa fim seriosi!
Simplu, se suna...si ai zis ca nu poti asculta convorbirile!

Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:37:46
vultur77's Avatar
Member

Implicit

Citat:
Nu, dar ma pregatesc, pentru orice eventualitate )

Si e tema buna de discutie, pe orice forum: Ce sa faci daca banuiesti ca sotul te inseala?

Chiar sunt curioasa, ce sa faci..Ca de ii intrebi neaga si mint, atunci CE FACI?
Atunci am sa iti spun cand o sa ai probleme de genul,desi mi-as dori sa nu ai niciodata.Stii,mie nu mi se pare aceasta tema discutabila din punct de vedere ortodox asa ca nu pot sa scriu aici mesaje mai putin ortodoxe ca si cel de fata.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:42:38
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Simplu, se suna...si ai zis ca nu poti asculta convorbirile!
De parca ei ar adopta metoda sunatului ca stiu ca unu ca mine nu poate sa asculte. Ma rog,ar fi varianta si in cazul asa: un software ce inregistreaza automat toate convorbirile si care ruleaza in backgrownd. Eu am asa ceva,toate convorbirile mele sunt INREGISTRATE si le pot reasculta oricand. Ce m-ar opri sa fac asta si pe alt tel.?

PS vulture,tu ai deschis subiectu,asa ca ori zici ori ba. Deja devine plictisitor. Eu ce am avut de zis am zis!
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:43:24
Anna Anna is offline
Senior Member

Implicit

Pai de ce nu ti se pare ortodox, din moment ce exista aici o persoana care are problema asta? Si poate cine stie cate femei cu problema asta intra aici. Sunteti culmea :) Bine, nu zice nimic, pastreaza pt tine, probabil tie iti va folosi f mult...

Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:54:43
vultur77's Avatar
Member

Implicit

Citat:
Pai de ce nu ti se pare ortodox, din moment ce exista aici o persoana care are problema asta? Si poate cine stie cate femei cu problema asta intra aici. Sunteti culmea :) Bine, nu zice nimic, pastreaza pt tine, probabil tie iti va folosi f mult...
Persoana in cauza are o motivatie,dar si asa trebuie sa ma gandesc de vreo doua ori sa i spun sau nu.Treaba este ca nu e frumos sa iti spionezi partenerul fara sa ai ceva argumente ca te inseala,iar daca eu spun asa ceva la toata lumea cred ca nu fac nici un bine.

Oricum ne-am distrat putin pe acest topic,si :::))) chiar este foarte simplu si la indemana oricui,dar cred ca ar fi mai bine sa terminam aici ,ca ma amuz cam tare si totusi suntem in post.
Reply With Quote
Vechi 14.03.2011, 01:56:04
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Vultur eu cel putin stiu ceva,tu mai putin insa... Altfel nu vad de ce te eschivezi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu andrutza151 Generalitati 12 14.11.2011 10:00:59
cum vedeti viitorul? iulyaan Generalitati 18 13.05.2011 10:51:33
Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu andrutza151 Umanitare 2 02.02.2011 11:23:38
Viitorul FOARTE apropiat al Occidentului andreicozia Generalitati 25 25.02.2010 23:15:14
Viitorul omenirii si Pamintului 2009 – 2021 (I) malmo Stiri, actualitati, anunturi 14 26.08.2009 01:45:33