![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intrevad o miscare aproape "ascetica", avand insa drept prim obiectiv conservarea trupului, iar nu despatimirea de pofte si patimi. Pentru o silueta "perfecta", unele femei concureaza pana si cu cei mai mari asceti ai pustiei. Mai vad si barbati care adopta un oarecare ascetism in vederea "conservarii" trupului si a unei sete de superioritate fata de restul. Citat:
Doar ca mireanul nostru pune "greul" in fata si renunta la orice incercare. Nu pleaca la manastire... pentru a ne judeca pe noi, cei ce am trait langa ei si ne'am tot pacalit, cum ca "nu se poate". Treptat, asceza va ajunge singura cale de urmat... "de voie" sau "de nevoie"... ferice insa de cei ce o aleg "de voie".
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 11.03.2011 at 10:17:08. |
| Tags |
| post, vegan, vegetarian |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 09:03:26 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 17:29:42 |
| De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 22:47:09 |
| Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 20:36:20 |
|
|