![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dintr-una dintre ideile lansate aici,reiese ca contraceptia este motivata de managementul global al resurselor cat si de pastrarea unei densitati demografice...??????
Pai daca asta este mobilul principal,pe cate femei ati auzit dvs ducandu-se la doctor sa comande anticonceptionale plangand de rupand camasa de pe ele de oful resurselor de pe planeta?? Haideti ca deja ne intrecem in eseistica... Doamna care a deschis threadul cerea pareri din experienta userilor casatoriti,eventual cu copii,care impartasesc aceasi impresii si dileme,si pe deasupra mai sunt si crestini ortodoxi;altfel va pune problema contraceptiei o studenta de 25 de ani necasatorita,o doamna casatorita cu 4 copii sau alte doamne casatorite aflate in apogeul carierei,deci sa stabilim putin targetul,apoi raspundem oferind exemplul personal. Cu exceptia catorva persoane,aici pe forum,nu se ofera deloc exemplul personal,multi dandu-si cu parerea intr-un mod idealistic cum ar considera ei ca este cel mai bine,netrecand niciodata prin acele intamplari,situatii,norme si nefacand un exercitiu de imaginatie de a se pune in situatia respectiva.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu una sunt din generatia "decreteilor" si sunt absolut convinsa ca nu va avea cine sa ne sustina la batranete. Pai daca noi astia de acum care suntem activi nu putem sustine pensiile parintilor nostri ce se va intampla cand vom ajunge noi la pensie? Acum sunt doi pensionari la o persoana activa....nu vreau sa ma gandesc ce va fi peste vreo 20 de ani....dezastru!!! Vorbesc de Romania! Nu pentru ca ar fi fost parintii nostri mai cu frica de Dumnezeu am fost noi astia de acum conceputi atunci ci pur si simplu nu au avut ce face.
Eu as fi ajuns "marinar" atunci , dar, printr-o intamplare am scapat. Regret ca am scapat! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Contraceptia cauzeaza avort!!! | theosis3131 | Generalitati | 1 | 21.06.2009 21:40:37 |
|