![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi, de asta ma zis ca hotararea e din 2008. Nici inainte nu se putea, dar nu era o hotarare data. Chiar am ramas surprins cand am auzit prima data niste declaratii al tv. ale parintelui Teofil, pentru ca stiam ce spun toti ceilalti parinti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu se contrazic, parintele e cam singurul care spunea asta. Iar IPS Corneanu a trebuit sa isi ceara iertare si sa spuna ca regreta.
Chiar de curand Sinodul Mitropoliei Banatului, prezidat de IPS Corneanu a scos din preotie un preot ce slujise impreuna cu un preot catolic (sau greco-catolic), deci chiar IPS Cornenau a aplicat hotararea Sinodului din 2008. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu imi patineaza memoria, am pus 4 mesaje pe topicul cu Osho: - cu informatii despre Osho ,indicand un link( chiar i-am sugerat initiatorului topicului, sa-si faca singur o parere-deci nu mi-am spus parerea de Osho); - am subscris unui mesaj a lui Heaven; - am dat un raspuns lui colaps, continand un citat de-a sfantului Vasile referitor la cartile pagane; -ti-am raspuns tie, la comentariul ce facea referite la Sfantul Vasile. Deci unde am gresit? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca ai gresit...Si chiar daca ar fi asa...in fond, ce este aici inchizitie? Omul isi expune un punct de vedere, nu esti de acord? Ok....o spui elegant si punct...Ca nimeni nu are dreptul sa se erijeze in instanta judecatoreasca si sa emita sentinte....In plus asta il si departeaza de ce inseamna iubirea frateasca a crestinului ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sursa: DEX '98 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca-i mult mai usor.. Observ cativa pe forum care plecand de la o idee, ajung sa execute userul.. Plus ca se fac niste afirmatii "crestine"si se pun niste sabloane ortodoxe si vai de capul celui caruia ii iese o suvita de par de sub sablon! E mancat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In religie hula are sinonim blasfemie, care inseamna: BLASFEMÍE s. f. (Livr.) Defăimare a religiei, a dogmelor și a obiectelor de cult; defăimare a lucrurilor sfinte; hulă1. – Din lat. blasphemia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: