Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2011, 14:48:59
Melissa
Guest

Implicit

Dumnezeul nostru, nadejdea tuturor marginilor pamantului si a celor ce sunt pe mare, departe, Cel ce mai inainte ai intocmit, prin Legea Ta Veche si Noua aceste zile de post, la care ne-ai invrednicit sa ajungem acum, pe Tine Te laudam si Tie ne rugam: intareste-ne cu puterea Ta, ca sa ne nevoim intru ele cu sarguinta, spre marirea numelui Tau celui sfant si spre iertarea pacatelor noastre, spre omorarea patimilor si spre biruinta asupra pacatului; ca impreuna cu Tine rastignindu-ne si ingropandu-ne, sa ne ridicam din faptele cele moarte si sa petrecem cu bunaplacere inaintea Ta in toate zilele vietii noastre. Ca Tie se cuvine a ne milui si a ne mantui pe noi, Hristoase Dumnezeule si Tie slava inaltam, impreuna si Celui fara de inceput al Tau Parinte, si Preasfantului si bunului si de viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2011, 19:30:48
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit de cate ori pot...

Doamne Dumnezeule, fii milostiv mie pacatoasei !
Reply With Quote
Vechi 09.03.2011, 20:22:42
Scotsman
Guest

Implicit

Doamne,in furtuna si valtoarea vietii,ajuta-ne sa stam tari, având mijlocul încins cu Adevărul.Ajuta-ne sa ne imbrăcâm cu platoșa dreptății si sa ne încălțam picioarele noastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.Prin voia Ta, in toate sa luam pavăza Credinței, cu care vom putea să stingem toate săgețile cele arzătoare ale vicleanului.Luați fratilor și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.Că de vom umbla în mijlocul morții, nu ne vom teme de nici un rau căci EL este cu noi.Ajuta-ne Doamne,prin harul si mila Ta, sa fim neclintiti in lupta cea dreapta cu raul pana cand Lumina va birui intunericul iar noi toti ne vom infatisa in fata Ta in ziua Judecatii.Amin.

Last edited by Scotsman; 09.03.2011 at 21:01:00.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2011, 20:25:30
Scotsman
Guest

Implicit

...editat.mai sus
Reply With Quote
Vechi 09.03.2011, 20:47:40
georgeta florica's Avatar
georgeta florica georgeta florica is offline
Member

Data înregistrării: 22.02.2011
Implicit Ruga catre Tine

Sufletu-mi calator, obosit de-atata drumetit pe cararile inselatoare ale vietii, ingenuncheaza azi in fata Ta! Nu reusesc cuvinte sa gasesc si ruga sa-mi graiesc! Vreau sa cred ca Tu stii tot ce sufletul meu ascunde! Trebuie sa stii cum arde de durere, cum se zbate in singuratate, cum plange de rautate!
Vin azi, in fata Ta, eu - prea umila si pacatoasa fiinta umana, vin sa Te rog sa-mi smulgi din piept tristetea si amintirea, in locul lor sa pui credinta si iubire! Sa-mi stergi lacrima de pe obraz si sa pui blanda mangaiere a unei raze de soare! Sa-mi iei teama de necunoscut si sa-mi dai cutezanta stancii neclintite! Sa - mi iei dorinta de a lacrima si sa-mi dai veselia randunicii! Sa iei tristetea ochilor mei si sa-mi dai stralucirea ghiocelului abia rasarit din zapezi!
Si cand raman fara putere, cand cedez in fata incercarilor Tale, lasa-ma sa-ti aud glasul imbarbatandu-ma!
Si cand slaba sunt, cand cred ca totul e pierdut, lasa-ma sa vad Planul Tau!
Si cand cerul meu e plin de nori, inalta-ma pe unul catre Tine!
Si cand uit de Tine, aminteste-mi ca sunt nimic, ca nu exist fara Tine!
Te rog, Doamne, nu ma lasa acum! Nu ma lasa sa ma-ndepartez! Da-mi forta vantului sa merg inainte, da-mi hotararea credinciosului de a lupta!
Vechi 12.03.2011, 10:44:56
anamaria simleu anamaria simleu is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeta florica Vezi mesajul
Sufletu-mi calator, obosit de-atata drumetit pe cararile inselatoare ale vietii, ingenuncheaza azi in fata Ta! Nu reusesc cuvinte sa gasesc si ruga sa-mi graiesc! Vreau sa cred ca Tu stii tot ce sufletul meu ascunde! Trebuie sa stii cum arde de durere, cum se zbate in singuratate, cum plange de rautate!
Vin azi, in fata Ta, eu - prea umila si pacatoasa fiinta umana, vin sa Te rog sa-mi smulgi din piept tristetea si amintirea, in locul lor sa pui credinta si iubire! Sa-mi stergi lacrima de pe obraz si sa pui blanda mangaiere a unei raze de soare! Sa-mi iei teama de necunoscut si sa-mi dai cutezanta stancii neclintite! Sa - mi iei dorinta de a lacrima si sa-mi dai veselia randunicii! Sa iei tristetea ochilor mei si sa-mi dai stralucirea ghiocelului abia rasarit din zapezi!
Si cand raman fara putere, cand cedez in fata incercarilor Tale, lasa-ma sa-ti aud glasul imbarbatandu-ma!
Te rog, Doamne, nu ma lasa acum! Nu ma lasa sa ma-ndepartez! Da-mi forta vantului sa merg inainte, da-mi hotararea credinciosului de a lupta!
Ce frumos!
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 14:17:46
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Implicit

-"Hristoase,lumina cea adevarata,
Tu care-i luminezi pe toti cei lipsiti de lumina
Lumnineaza si ochii inimii mele,
Sa-mi vad pacatele
Sa fug departe de ele!
Inceputul mintuirii mele
Este cunoasterea neputintei mele" - Sf,Tihon din Zadonsk
Reply With Quote
Vechi 12.03.2011, 16:58:42
Member

Implicit Rugaciune pentru linistea sufletului

DOAMNE, da-mi PUTEREA de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,CURAJUL de a schimba lucrurile pe care le pot schimba si INTELEPCIUNEA de a face diferenta dintre ele! AMIN!
Vechi 21.03.2011, 02:42:51
ronico ronico is offline
Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: suceava
Thumbs up minunat

Citat:
În prealabil postat de georgeta florica Vezi mesajul
de cind ai postat o citesc si imi dau lacrimi este o rugaciune minunata D zeu sa te miluiasca cu harul sau
Vechi 22.03.2011, 01:10:08
Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de ronico Vezi mesajul
de cind ai postat o citesc si imi dau lacrimi este o rugaciune minunata D zeu sa te miluiasca cu harul sau
Multumesc la fel,ma bucur ca va place!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
3 rugaciuni tamadu Rugaciuni 0 02.10.2012 18:40:17
mai multe rugaciuni patricia2006 Generalitati 6 22.08.2012 23:36:27
Rugaciuni... silvia55 Rugaciuni 23 10.04.2012 09:42:20
Rugaciuni? Noesisaa Intrebari utilizatori 1 27.05.2011 16:36:50